Pedofilbotrányba keveredhetett a népszerű transznemű videós

Vágólapra másolva!
Kris Tyson transznemű nő kénytelen elhagyni a népszerű Mr. Beast nevű YouTube-csatornát, miután olyan vádak érték, miszerint évekkel ezelőtt szexuális témájú beszélgetésekbe kezdett egy 13 éves fiúval.
Vágólapra másolva!

A Daily Wire ismerteti, hogy a Mr. Beast a YouTube-on több mint 305 millió feliratkozóval rendelkezik, így az egyik legnépszerűbb csatorna. Videói több milliós nézettséget érnek el.  A 28 éves Tyson - aki manapság már Ava néven lehet szólítani - tavaly szintén nagy botrányt váltott ki, amikor bejelentette, hogy magát nőként azonosítja, majd elvált a feleségétől, négyéves fiának édesanyjától. 

Mr. Beast, akinek valódi neve Jimmy Donaldson, tavaly kénytelen volt megvédenie a gyerekkori barátját, miután Tyson bejelentette, hogy hormonterápián vesz részt.

A transznemű nőt a legújabb botránya azonban már a munkahelyébe került: egy Prism42 nevű másik youtuber a múlt hónapban egy 45 perces videót tett közzé, amelyben bizonyítékokat szolgált arról, hogy az akkor 20 éves Tyson több éven át egy 13 éves fiúval "nem megfelelő online interakciókat folytatott". 

A videó szerint, miután a fiatal rajongó 13 évesen megnyert egy versenyt, Tyson összebarátkozott vele, és szexuális tartalmú üzeneteket küldött a tinédzsernek, sőt egy Discord szervert is közösen üzemeltettek. 

A beszélgetések során Tyson állítólag azzal viccelődött, hogy meztelen képeket küld, a tinédzser pedig Tyson "hentai", azaz szexuális jellegű animéktől való függőségére utalt. Más nyomozók ezután felfedezték, hogy Tyson állítólag többször is kapcsolatba lépett egy olyan művésszel, aki arról ismert, hogy fiatal karaktereket rajzol szexuális pózokban.

Szeretnék bocsánatot kérni a múltbeli viselkedésemért vagy megjegyzéseimért, ha az bárkit megbántott vagy megsértett. Nem ez volt a szándékom. A közelmúlt eseményeit látva közösen úgy döntöttünk, hogy a legjobb, ha végleg eltávolodok a MrBeasttől és a közösségi médiától, hogy a családomra és a mentális egészségemre koncentrálhassak

- írta Tyson kedden az X-en közzétett bejegyzésében miután bejelentette, hogy távozik a Mr. Beast csatornától.

Döntését azzal indokolta meg, hogy nem szeretné ha a vele szembe megfogalmazott vádak "hatással lennének a MrBeastnél dolgozó több száz emberre". Hozzátette, hogy az elmúlt években megtanulta, hogy a régi humora sokaknak már nem elfogadható.

A lap megjegyzi, hogy 

a kritikusok szerint Mr Beast csatornájának közönsége között gyerekek is vannak, ezért egyesek szerint nem helyénvaló hogy őket kiteszik a genderideológiának.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!