30 évvel fiatalabb, gyönyörű modellel jött össze a Pókember sztárja – itt van a leleplező fotó

Vágólapra másolva!
Tökéletes alakú, 20 éves modellel jött össze Tobey Maguire, a Pókember című filmek főszereplője. A pár úgy tűnik már nem is titkolja a kapcsolatuk, amiről azonban eddig nem beszéltek.
Vágólapra másolva!

Tobey Maguire, vagyis a Pókember, egy nála közel 30 évvel gyönyörű modellel, Lily Chee-vel jött össze. Több fotó is erről árulkodik. 

A párt Michael Rubin híres július negyedikei white partyján le is fotózták.

A sokat mondó képen jól látható, ahogy a színész a fiatal lány hátának a közepére teszi a kezét, így sétálnak. 

image

A buliban ott volt Maguire legjobb barátját, Leonardo DiCapriót. Utóbbi arról híres, hogy fiatal modellekkel és színésznőkkel randevúzik.

Természetesen a buliban Maguire betartotta a szabályt, és tiszta fehérben volt. Fehér nadrág, és póló volt rajta, amelyre mélyen kigombolt inget vett, amelynek ujjai fel voltak tűrve. A lábán pedig fehér tornacipő volt. Igaz, valamelyt így is eltért az előírtatoktól, ugyanis egy fekete napszemüveget akasztott a nyakába.

Lily, Chee, LilyChee,
NurPhoto via AFP
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP

A lány egy testhezálló fehér ruhában mutatta hibátlan alakját - írja a PageSix.

A Tobey Maguire 2016-ban vált el feleségétől, az ékszertervező Jennifer Meyertől. Közös gyerekeivel, a 17 Rubyval, és a 15éves Otissal, de még volt feleségével is remelk akapcsolata a színésznek. 2018-ban a nő egyenesen azt mondta, még mindig a volt férje a legjobb barátja.

Ő a legnagyszerűbb volt férj, aki valaha egy lánynak lehet

 - tette hozzá.

Kirsten Dunst egy interjúban korában a Pókember híres csókjelenetéről beszélt, amely szerinte korántsem volt olyan kellemes, mint amilyennek a filmben tűnt.
Sőt, a gyönyörű színésznő, azt egyenesen borzalmasnak írta le.

Spider-man I
Fotó: Collection ChristopheL via AFP / Collection ChristopheL via AFP/© Columbia Pictures / Marvel Enterprises

Az Oscar-jelölt színésznő a The Jonathan Ross Show-ban elmondta, hogy a csók valójában "elég szánalmas volt", annak ellenére, hogy a rendező, Sam Raimi megpróbálta különlegessé tenni a pillanatot. 

Dunst azonban úgy emlékszik, hogy a szakadó esőben majd' megfagyott, a Barcelona szurkoló Maguire pedig fejjel lefelé alig kapott levegőt, így mindketten szenvedtek a csók felvétele alatt – utána azonban így is együtt játszottak még két folytatásban.

 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!