A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Váratlan bolti tolvaj bukkant fel, a chipsekre vadászik - videó

Vágólapra másolva!
Elkaptak egy tolvaj sirályt, aki éppen chips-szel a csőrében igyekezett kisurranni egy boltból. Az eladók azt hitték, hogy ez egyszeri alkalom, azonban ez még csak a kezdet volt.
Vágólapra másolva!

A Steven becenévre hallgató sirály rendszeres látogatója a dorseti Weymouthban található Central üzletnek, ahol a személyzet még viccből egy figyelmeztető táblát is elhelyezett a „ bolti tolvajról” - számolt be a Daily Mail.

A madár pimaszul besétált a nyitott ajtón, és a legközelebbi polchoz vánszorgott, ahonnan ellopott egy chipset, majd gyorsan kisunnyogott vele.

Az itt dolgozók a madár kedvenc helyére helyezték a Flamin' Hot Walkers chipset, abban a reményben, hogy a fűszeres csípős meglepetés elriasztja Stevent.

Ám a kapzsi sirályt úgy tűnik mindez nem riasztotta el, ugyanis a legutóbbi bolti látogatásáról készült videó alapján nem jött be a trükk. A madár korábban Bobby BBQ snack zacskókat vitt el.

Miután ellopta a csípős ropogtatnivalót, a sirály kivitte a szabadba, és feltépte, mielőtt felfalta volna a tartalmát.

Az üzlet felügyelője, Sally Toogood azt mondta: „Elég sok kárt okozott, ezért úgy gondoltuk, szükségünk lesz a lopásról készült felvételekre, illetve kitettünk egy kiírást erről, hogy elhiggyék az emberek.

"Kint ácsorog, és csak arra alkalomra vár, hogy bejöjjön, és felkapjon egy csomag ropogtatnivalót. Leveszi a polcról, felrázza, és az összes társa is idejön. Sajnos úgy tűnt, nem zavarta a csípős ropogós se - mondta.

image

Az ajtó néha nyitva marad, ugyanis mindig kinyitom, amikor feltörlöm a padlót, és mindig látom, hogy ilyenkor bent van.

Steven állítólag két doboznyi chipset lopott el az elmúlt hetekben.

Toogood így nyilatkozott: „Kezdetben azt hittük, hogy ez vicces, de mostanra annyit evett, hogy ez már probléma lett.

"Egy nap alatt elvitt néhány zacskót, ezért a menedzserünk úgy döntött, hogy megpróbálja rávenni az embereket, hogy csukják be az ajtót".

Nemrég került nyilvánosságra egy felvétel, ahol pénzt lopott egy majom, amit indiai Uttar Prades állam Kanpur nevű településénél rögzítette egy ipari kamera. A felvételen az látható, hogy az autópálya fizetőkapujánál bemászik egy majom a díjbeszedő kabinjába, és elemel 5000 rúpia (21 800 forint) készpénzt. A helyi média azt jelentette, hogy az állat idomított volt, és egy biciklis hozta a bódéhoz.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!