A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Szelfizés közben halt meg egy 14 éves influenszer

Vágólapra másolva!
A 14 éves TikTok-influenszer szelfit akart készíteni a délkelet-mianmari Sinywa-vízesés tetején, amikor elvesztette az egyensúlyát és a sebesen hömpölygő vízbe zuhant.
Vágólapra másolva!

A fiatal TikTokos július 22-én látogatta meg a délkelet-mianmari Sinywa-vízesést, ahol szerette volna megosztani az élményeit 150.000 követőjével. A lány egy szelfi készítése közben megcsúszott a vizes köveken és a sebes folyású vízbe zuhant. Az áramlat elsodorta a fiatalt, akinek a teste két nagy szikla közé szorult, ahonnan nem tudott kiszabadulni és életét vesztette, olvasható a DailyMail-en megjelent cikkben.

A hatóságok a helyszínre siettek, de a lány életét már nem tudták megmenteni. A lány testét csak másnap, július 23-án tudták kiemelni önkéntesek és tűzoltók közös összefogásával. 

A holttestet egy közeli kórházba szállították utólagos vizsgálatra, ahol lány barátját is ápolják , aki szintén lecsúszott a vízesésen, ő azonban csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kísértetiesen hasonlít erre ez esetre egy 2021-ben történt tragédia, idén pedig áprilisban zuhant le egy orosz influenszer, aki szintén képet szeretett volna készíteni magáról egy szikla tetején. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!