Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Szörnyethalt egy tanár, miután kiesett egy ablakon Ausztráliában

Vágólapra másolva!
Egy tanár meghalt, miután kiesett egy általános iskola tetőablakán Melbourne nyugati részén, miközben labdákat próbált lehozni a tetőről.
Vágólapra másolva!

A 61 éves férfi, akit Paul Hogan néven azonosítottak, a St Margaret Mary's Spotswood iskola tetejéről labdákat szedett le épp, amikor csütörtökön délután több mint három métert zuhant az alatta lévő betonozott talajra.

Kritikus fejsérülésekkel szállították kórházba és másnap meghalt.

Az iskola igazgatója azt mondta, hogy a közösség mélyen elszomorodott Paul Hogan halálának tragikus híre hallatán. 

Úgy jellemezték Hogant, mint a katolikus iskola nagyra becsült pedagógusát és vezetőjét 36 éves pályafutása során. A férfi 1988-ban kezdte tanári pályafutását, Melbourne északi és nyugati részén számos iskolában dolgozott. 

Hogan 2022-es nyugdíjba vonulása után részmunkaidős és helyettesítő tanárként dolgozott tovább a Margaret Mary's Spotswood iskolában - írta a Guardian.

A WorkSafe vizsgálja a halálesetet, amely a 23. megerősített munkahelyi haláleset volt 2024-ben. Tavaly ugyanebben az időszakban 41 halálos kimenetelű munkahelyi baleset történt.

A múlt héten arról is írtunk, hogy egy fiatal nő leesett egy futópadról a konditeremben, majd kizuhant az épület harmadik emeleti ablakából az indonéziai Pontianakban. A nő belehalt sérüléseibe. Biztonsági kamerák felvételei örökítették meg a pillanatot, amint a nő megbotlott a futógépen, majd kiesett a nyitott ablakon. A hölgy megpróbált megkapaszkodni, de nem sikerült neki. Az áldozat barátjával és testvérével ment a terembe és mindössze 30 perce edzett, amikor megtörtént a baj.

Két éve egy 12 éves diák esett ki a budapesti Kosztolányi Dezső Gimnázium második emeleti ablakából. A találgatások azonnal beindultak. Volt, aki szándékosságra, mások öngyilkosságra gondoltak, egyesek pedig azt sem tartották kizártnak, hogy egy őrült netes kihívás vezetett ahhoz, hogy a gyerek kórházban kötött ki.

Helyi rendőrök járőrszolgálatuk közben vettek észre 2020. szeptemberében Pilisvörösváron egy integető gyalogost. A férfi leesett a tetőről, megsérült, sürgős segítségre szorult. A rendőrök nem késlekedtek, a mentők kiérkezéséig igyekeztek újraéleszteni. A folyamatos mellkas kompresszió és mesterséges lélegeztetés nem bizonyult eredménytelennek, az élettelen sérültet visszahozták, a mentőszolgálat munkatársai stabil állapotban vihették kórházba.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről