Vitába keveredett, majd áthajtott egy biztonsági őr lábán egy ötgyermekes anya - videó

Vágólapra másolva!
Három év börtönbüntetést kapott az az ötgyermekes anya, aki Audijával belehajtott egy hipermarket biztonsági őrének lábába. A férfinak eltört a bokája is.
Vágólapra másolva!

Roxanne Dale februárban a Wallsendben található forgalmas hipermarket előtt dühöngött, miután elment a fiáért. 

A rémült bámészkodók végignézték, ahogy a 36 éves nő nekiment egy másik járműnek, majd belehajtott a biztonsági őrbe és elszáguldott.

A térfigyelő kamerák felvételei azt mutatják, hogy a hipermarket dolgozója közeledett az autóhoz, hogy megpróbálja megnyugtatni a nőt, mielőtt Dale nekiment volna. A szemtanúk ezután a dolgozó segítségére siettek, aki a földön feküdt.

A biztonsági őr súlyosan megsérült, és a törött bokáját meg kellett műteni - fémlemezekre és 14 csavarra volt szükség, hogy rögzítsék a lábát. 

A Newcastle-i koronabíróságon tett nyilatkozatában az áldozat elmondta, hogy minden nap fájdalmakkal ébred, és az incidens óta a hangos autók megrémítik őt. Dale-t három év és három hónap börtönbüntetésre ítélték. Július 31-én jelent meg az ítélethirdetésen. 

A biztonsági őr a következőket mondta: 

Soha nem tudtam volna elképzelni, hogyan változik meg az életem azon a napon. Most már rettegek, hogy újra megsérülök, és ez miattad van. 

A bíróság meghallgatta, hogy PTSD-t is diagnosztizáltak nála.

Gavin Doig bíró a következőket mondta neki: 

Megnéztem az incidensről készült kamerafelvételeket. Ön megérkezett az Audijával, a járművével belehajtott egy másik járműbe. Szerencsére nem okozott kárt abban az autóban, sem a benne tartózkodókban. Ezután megfordult, és az úton tartózkodó emberek csoportja felé hajtott. A felvételeken látható, ahogy az áldozatot a földhöz vágták, majd Dale áthajtott a lábán, aki ezután elmenekült a helyszínről, miután visszaszerezte a fiát.

Dalet fiatalkorúként egyszer már elítéltek, bűnösnek vallotta magát közúti veszélyeztetésben és és cserbenhagyásos gázolásban. Az őrizetből való szabadulása után három évre eltiltották a vezetéstől is - írta a Daily Mail.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy férfit bűnösnek találtak tinédzser lánya meggyilkolásában, miután kétszer is áthajtott rajta autójával. A 44 éves Nigel Malt a 19 éves lányát, Lauren Maltot gázolta el, aki anyjával és fiatalabb testvéreivel élt Norfolkban.

Arról is írtunk, hogy több autó is áthajtott egy férfin egy szlovák autópályán, a férfi belehalt a sérüléseibe. Elszakadt a térdszalagja egy rendőrnek, akin áthajtott egy drogos sofőr.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!