A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Egy idős férfi fiatal lányokat hívott meg vacsorázni, azonban fizetés nélkül lelépett

Vágólapra másolva!
Ibizán nyaralt egy nyugdíjas férfi, mikor egyik este több nőt is meghívott vacsorázni egy drága étterembe. A társaság miután megette a vacsorát, még számos koktélt is megivott. A férfi azt ígérte a nőknek, hogy ő állja a vacsorájukat, azonban ez nem így lett, ugyanis kiment az étteremből, miközben a nőket ott hagyta a nagy összegű számlával.
Vágólapra másolva!

Egy 77 éves brit férfi azt állította, két lengyel, két argentín és egy görög nőnek, hogy meghívja őket egy vacsorára az egyik drága ibizai étteremben. De a nyugdíjas férfi az este folyamán hirtelen felállt az asztaltól és fizetés nélkül kiment az étteremből. 

Így a nők magukra maradtak a 10 ezer fontos, azaz közel 4,6 millió forintos számlával.

Az eset után a étterem dolgozói hívták a rendőrséget, akik kihallgatták az alkalmazottakat mikor a helyszínre értek. A pincérek elmondták, hogy egy idős férfi, hawaii ingben és rövidnadrágban, öt nő társaságában vacsorázott, mikor a férfi felállt és fizetés nélkül kiment az étteremből. 

Kis idővel később azonosították az asztaltársaságot, egy 77 éves brit férfit és öt 24 és 39 év közötti nőt. 

Mivel a nők sem voltak hajlandóak kifizetni a számlát, így őket is csalással gyanúsították, majd mindegyiküket letartóztatták

A nők a rendőröknek azt állították, miután a nyugdíjas férfi ott hagyta őket, egy másik turista azt ígérte nekik, hogy kifizeti a számlájukat. Emiatt pedig a nők is fizetés nélkül távoztak az étteremből

Az éttermi lopás miatt az öt nőnek, és az idős férfinak bíróság elé kellett állnia - írja a Mirror.

image

Ahogy arról korábban írtunk, egy szolnoki étterembe többször visszament lopni egy férfi. A helyi férfi október 30-án 2 óra 30 perc és 9 óra között pénzt lopott egy szolnoki pizzéria kasszájából. A férfi néhány nap elteltével, december 12-én ismét bement a pizzázóba, akkor 70 doboz energiaitalt lopott el. December 19-én 1 óra és 12 óra között újra visszatért a pizzázóba, majd húsárukat, üdítőitalokat vitt magával. December 21-én negyedik alkalommal ment vissza a férfi az étterembe, ekkor vele tartott egy társa is.

Már épp menekülni készültek, amikor a rendőrök tetten érték őket. A rendőrök a fagyasztott csirkemellel, öt literes olívaolajjal, sajttal és gesztenyemasszával megpakolt hátizsákok miatt ellenőrizték a fiatalokat, akik beismerték, hogy lopott élelmiszerek vannak náluk. A rendőrök a 22 és 21 éves férfit elfogták és lopás miatt hallgatták ki. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!