A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Csecsemők másztak az egyik amerikai autópályán egy súlyos baleset után - videó

Vágólapra másolva!
Miután egymásnak ütközött két autó Texas egyik forgalmas útján, az egyik autóban utazó két csecsemő az úttestre repült. Az esetről egy videó is készült, amin jól látszik, ahogy a két gyerek tántorog az úton. A balesetről készült felvétel felkerült az internetre, a kommentelők pedig a szülőket hibáztatják, és azt követelik, hogy zárják őket börtönbe.
Vágólapra másolva!

Az autósok megdöbbentek, mikor megláttak két pelenkás csecsemőt, akik az autópályán mászták, miután egy szörnyű baleset során kirepültek egy autóból.

A megrázó eset az Interstate autópályán történt, a texasi Freeportban, ahol két autó csapódott egymásnak, aminek a következtében az egyik kocsi többször megpördült a tengelye körül, majd felborult. Egy felnőtt, és a két csecsemő pedig kirepült az egyik autóból. 

A felvételek az internetezők körében hatalmas felháborodást váltottak ki, és sokan a szülőket hibáztatják, amiért a balesetnek majdnem tragédia lett a vége, ugyanis a videón jól látszik, hogy az

egyik csecsemő csak nehezen tud felkelni, míg a másik kábultnak és zavartnak tűnik. 

Szerencsére egyik gyereknek sem lettek életveszélyes sérülési, de ennek ellenér a hatóságok nyomozást indítottak az ügyben, és azt vizsgálják, hogy a szülők megfelelően kötötték-e be a biztonsági övet. 

A kommentelők is arra gyanakszanak, hogy a gyerekek üléseit vagy öveit nem rögzítették rendesen a szülők, emiatt pedig azt kérik a rendőröktől, hogy tartóztassák le az anyát és az apát. 

A sofőrt el kell ítélni a gyerekek veszélyeztetése miatt! 

- írja az egyik kommentelő.

Egy másik pedig azt javasolta, hogy ezek után szövetségi bűncselekményként kezeljék a hatóságok, ha a szülők nem kötik be a gyerekeit, mikor autóba ülnek. 

Isten bizonyára vigyázott ezekre a gyerekekre, mert túl élték ezt a szörnyűséget. 

- fogalmazott egy megkönnyebbült internetező. 

Forrás: Mirror

Néhány nappal ezelőtt Magyarországon is történt hasonló eset, mikor a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Felsődobszán kigyulladt egy teherautó. A járműben benne égett egy 33 éves férfi és kisfia. Az apa próbálta beindítani a teherautót, többszöri sikertelen próbálkozás után a jármű felrobbant. A keletkezett tüzet a szomszédok oltották el. 

Bors azt is megtudta a július végén történt balesettel kapcsolatban, hogy a feleség karjában kétéves kislányukkal nézte végig a tragédiát.

Májusban is történt egy hasonló baleset. Akkor Tinnyén gyulladt ki egy garázs és a benne lévő autó. A tűzoltók a lángok eloltása után egy holttestet találtak az autóban. Kámban pedig egy lakás gyulladt ki, az ott élő idős nő nem élte túl a tüzet. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!