A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megölte, majd egy vödörbe tette a néhány hónapos csecsemőjét egy apa

Vágólapra másolva!
Brutálisan végezhetett 3 hónapos csecsemőjével egy indianai apa, aki miután megölte a gyereket egy vödörbe tette a holttestét.
Vágólapra másolva!

A három hónapos csecsemő holttestét az otthonában, egy lezárt vödörben találta meg a rendőrség. A gyilkossággal az apát gyanúsították, akit az esetet követően le is tartóztatott a rendőrség. A csecsemőt azután találták meg, hogy a Lafayette-i Rendőrkapitányságra egy kórházi telefonhívás érkezett, amelyben arról értesítették a hatóságokat, hogy az anyát megverték - számolt be a Mirror.

image

A nő azt állította, hogy férje, a 28 éves Eliasard Moneus egy gumivassal és egy csavarkulccsal megverte, mielőtt fiúkkal, Jacob Moneusszal elmenekült. 

A rendőrök ezután átkutatták a családi házat, de nem találták a csecsemőt.

Eliasard Moneust később elfogták a rendőrök Indianapolisban, majd kihallgatásra vitték. Amikor fia hollétéről kérdezték, Moneus először azt állította, hogy nem tud róla semmit, majd később biztosította a nyomozókat arról, hogy a fiú biztonságban van.

A második házkutatás során azonban egy zárható fedelű narancssárga vödörben megtalálták a csecsemőt.

A Tippecanoe megyei halottkém szerint a fulladásban meghalt kisfiút megölték.  Jacob halálával kapcsolatban Moneus ellen egyelőre még nem emeltek vádat  – írja a Mirror US .

A napokban írtunk arról, hogy több évtized után kaptak el egy csecsemőgyilkos anyát, ugyanis letartóztattak egy 55 éves nőt Észak-Karolinában, miután a feltételezések szerint ő lehet a felelős annak az újszülöttnek a haláláért, akire még 37 évvel ezelőtt találtak rá holtan.

A csecsemő holttestét egy újrahasznosítható anyagok után kotorászó férfi találta meg 1987. október 13-án, egy szemetesben. A kislány halálát emberölésnek minősítették, az ügy hamarosan kihűlt. 

2020-ban azonban, a Riverside-i Rendőrkapitányság fel nem derített gyilkossági ügyekkel foglalkozó osztályának megalakulásakor a nyomozást újraindították, DNS segítségével pedig sikerült megtalálni a csecsemő édesanyját, a ma már 55 éves Melissa Jean Allen Avilát.

A feltételezések szerint a kicsi édesapja nem érintett a gyilkosságban.

A nőt egyrendbeli gyilkossággal vádolják, és jelenleg 1,1 millió dolláros (kb. 395 millió forint) óvadék ellenében tartják fogva 

- írja a Crime Online nyomán a Metropol.

 


 

 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!