Hónapok óta halottnak hitt fiú hívta fel a szüleit

Vágólapra másolva!
Egy új-zélandi anya és apa teljesen ledöbbent, amikor fél éve halottnak hitt fiúk egy nap csak úgy felhívta őket. A kezdeti sokk után kiderült, hogy mi okozta azt, hogy a szülők halottnak hitték a gyereküket.
Vágólapra másolva!

Egy 2023 óta a közösségi médiában keringő videóból az derült ki, hogy egy új-zélandi családi vita odáig fajult, hogy egy férfit hónapokig halottnak hittek a szülei. A videó arról szól, hogy egy Callum nevű férfi betelefonált egy helyi rádió műsorába, ahol elmesélte nem mindennapi történetét, amitől a műsorvezetőknek, Carl Fletchernek, Vaughan Smithnek és Hayley Sproullnak is leesett az álla - írja a Ripost.

A férfi elmesélte, hogy amikor Wellingtonban, mintegy 434 kilométerre a szülei Christchurchben lévő házától, élt, a nővére és a szülei összevesztek. A vitának az lett a vége, hogy a nő felhívta a szüleit, hogy elmondja, hogy a fiúkat megölték és már a temetése is megvolt. 

A testvéreim akkoriban egy kicsit összevesztek a szüleimmel, és nem igazán jöttek ki egymással. Az idősebbik nővérem felhívta a szüleimet, és elmondta nekik, hogy meghaltam

- mondta a férfi. 

Ezután a férfi azt is elmesélte, hogy amikor felhívta a szüleit, akkor azok döbbenten csak annyit kérdeztek: Te élsz? Majd az édesanyja elsírta magát, apja pedig meglepetésében azt kérdezte, hogy: Mi a fene folyik itt?

Az is kiderült, hogy a nővére azt mondta a szüleiknek, hogy Callumot leszúrták. 

A családi viszályt ennek a "csínytevésnek" a napvilágra kerülése sem oldotta meg, azóta a férfi testvére és a szülei szóba sem állnak egymással. 

@fvhzm

Callum wins the award for the greatest sentence ever said on-air in ZM history 😳

♬ original sound - FVHZM

Korábban arról írtunk, hogy videofelvétel került elő májusban az egy éve halottnak hitt Iván Márquez kolumbiai gerillavezérről, a hírt a latin-amerikai ország védelmi minisztere, Iván Velásquez. 

52 évig tartó háború zárult le 2016-ban Kolumbiában és a kolumbiai gerillatanács is rábólintott a békére. Kolumbia 2023 augusztusában hivatalba lépett új kormánya újrakezdte a 2019-ben felfüggesztett béketárgyalást a fegyveres csoportokkal. Film is készült a témában, ami bemutatja, milyenek voltak a kolumbiai polgárháború borzalmai. Az Egyesült Államok 2020-ban tízmillió dollár jutalmat ajánlott Santrich, illetve társa, Iván Marquez (igazi nevén Luciano Marin) volt gerillaparancsnok elfogásához vezető információkért cserébe. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!