A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Napokig fogva tartottak és ájulásig erőszakoltak egy turistát Pakisztánban

Szexuális visszaélés
A kép illusztráció!
Vágólapra másolva!
Elraboltak, öt napon leresztül fogva tartottak, és csoportosan megerőszakoltak egy nőt, akit később eszméletlenül találtak meg az utcán fekve, összekötözött végtagokkal.
Vágólapra másolva!

Egy 28 éves turista azt állítja, hogy 

elrabolták Pakisztánban, öt napig fogva tartották és megerőszakolták, majd mindezek után összekötözött kezekkel és lábakkal kidobták az utcára.

 A nőt Iszlámábádban az utcán fekve találták meg. eszméletlen állapotban.

A nő azt mondta a rendőröknek, hogy Belgiumból érkezett turista, és már hat hónapja volt Pakisztánban. 

A rendőrök már letartóztattak egy férfit, és házkutatást is tartottak nála.

Amikor a rendőrök megkeresték a belga nagykövetséget, hogy megerősítsék a nő állításait, mely szerint turista, a tisztviselők állítólag azt mondták nekik, hogy nincs feljegyzésük arról, hogy a nő Pakisztánban van. A belga nagykövetség tisztviselői rendőröket küldtek a holland nagykövetségre, mivel a nő szülővárosa állítólag a belga és holland határ közelében van.

Szexuális visszaélés
A kép illusztráció!
Fotó: STR/AF/GETTY Images

Néhány évvel ezelőtt pedig egy interneten megismert 30 éves ausztrál nőt tartott fogva egy muszlim férfi, és napi szinten megerőszakolta, emellett megalázta, kínozta és éheztette. 

Szintén Pakisztánban tartóztattak le egy tucatnyi férfit 2018-ban, mert megparancsolták egy helyi férfinak, hogy bosszúból erőszakoljon meg egy lányt. 

2022-ben pedig pakisztáni jegyellenőr pedig három másik férfival együtt a vonat első osztályára csábított egy fiatal, kétgyerekes anyukát azzal, hogy kényelmes, légkondicionált kocsiban utazhat. A nő vesztére elfogadta az ajánlatot, a négy férfi pedig rátámadt, és csoportosan megerőszakolták. 

Egy pakisztáni nő 2019-ben fordult a rendőrökhöz miután csoportosan megerőszakolták, azonban az elvárt segítségnyújtás helyett újabb szörnyű élményben volt része, ugyanis a rendőr kihallgatást sznnlelve egy házba csalta a sokkos állapotban lévő nőt, ahol rátámadt, és ő is megerőszakolta. Ezek után még meg is fenyegette a nőt, hogy ne merjen beszélni a történtekről.

Két pakisztáni migráns pedig eg 14 éves lányra támadt rá Szabadkán, azonban egy járókelő időben közbelépett, így megmenekült a fiatal. 

Egy fiatal olasz nőt szintén három pakisztáni migráns erőszakolt meg, közben befogták a száját, hogy még véletlenül se tudjon segítségért kiabálni. Mindezek után azt állították, hogy a lány beleegyezett a szexbe.

Pakisztánban évről évre több a nemi erőszakkal összefüggő eset, annak ellenére, hogy egyre súlyosabb szankciókat szabnak ki az ilyen ügyenókben. Sok embert azonban még ez sem tart vissza. 2021-en például kimondták, hogy kasztrálással fogják büntetni a szexuális bűnelkövetőket, korábban pedi előfordult, hogy orrlevágásra ítéltek emiatt két helyi férfit.

Forrás: Metropol

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!