A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Orbán Viktor és Donald Trump kapcsolatáról is beszélt Trump főtanácsadója - videó

TRUMP, Donald; ORBÁN Viktor, TrumpOrbán, OrbánTrump
Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Donald Trump tiszteletben tartotta a magyarok szuverenitását, és támogatta az illegális bevándorlók elleni kerítés építését - minderről a republikánus elnökjelölt egyik tanácsadója beszélt a Századvég Kontextus nevezetű műsorának.
Vágólapra másolva!

Donald Trump alatt nagyon jók voltak az amerikai-magyar kapcsolatok, a mostani republikánus elnökjelölt tiszteletben tartotta a magyarok szuverenitását, és támogatta a kerítéshez való jogukat - minderről John Mclaughlin, a republikánus elnökjelölt egyik főtanácsadója adott interjút a Kontextusnak. Trump mindezek mellett támogatja Magyarországot, mint fontos NATO-szövetségest is, mivel hazánk teljesítette azt a NATO- kötelezettségét, miszerint a GDP két százalékát költi honvédelemre - tette hozzá.  

A kampánytanácsadó arról is beszélt, hogy 2022-ben az Egyesült Államokban és Izraelben dolgozott, amikor Orbán Viktor éppen nagyarányú győzelmet aratott, így elment, hogy találkozzon a miniszterelnökkel. Akkor Orbán Viktor elmondta, hogy mit kell tenni, és mire van szüksége a világnak, és szeretné látni, hogy Meloni nyerjen Olaszországban - tette hozzá. 

Azt akarta, hogy Benjamin Netanjahut megválasszák Izraelben, amiben mi segítettünk, és így is lett. Azt akarta, hogy a republikánusok vegyék át a kongresszust, és az is teljesült. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!