A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fizetés helyett elmenekültek a vendégek egy skót étteremből

Vágólapra másolva!
Egy férfiakból álló csoport vacsorázott egy skóciai étteremben, aztán az este végén váratlanul felálltak az asztaltól és kirohantak az étteremből. Az étterem tulajdonosa azonnal szólt a rendőröknek, akik elfogták a csalókat és visszavitték őket a helyre, ahol a férfiak egy nevetséges indokkal álltak elő, miért nem akarják kifizetni a több százezres számlát.
Vágólapra másolva!

A skóciai Black Bull étteremben vacsorázott hat férfi, akik végül nem akarták kifizetni a vacsorájukat. Ezért mindannyian kirohantak az étteremből, 

ott hagyva a 300 fontos (138 ezer forint) számlát. 

Az étterem tulajdonosa, az 52 éves Janie Seaton az eset után hívta a rendőröket, akik a hat férfit még aznap a szállodájukban elfogták és visszavitték az étteremben, hogy fizessék ki a számlát.

Azonban ekkor a férfiak azt állították, azért nem fizetnek, mert nem voltak megelégedve a hellyel és az ételekkel sem. Mindeközben pedig szidták a tulajdonost, és a mellette álló menedzsert is.

Agresszívek és rendkívül nőgyűlölőek voltak velem és a menedzseremmel szemben

- mondta Janie Seaton.

image

A rendőrség elmondta a férfiaknak, hogy akár le is tartóztathatják őket ha nem fizetik ki a számlát. Ezért az egyik férfi odalépett a pulthoz és kifizette a több száz fontos vacsorát.

Ha nem fizetnek akkor feljelentettem volna őket, azért 300 font elég nagy összeg, hogy azt veszni hagyjam.

- meséli a bátor étterem tulajdonos.

Az eset után azt is elárulta, hogy nem ez volt az első, hogy valaki fizetés nélkül akarta elhagyni a helyet. Sőt, hozzátette, az ilyen események egyre gyakoribbak a környéken.

Ha a vendégek úgy érzik, hogy ezt velem megcsinálhatják, akkor máskor is elő fog fordulni. Ezért sem hagytam magam.

- tette hozzá.

Ahogy arról korábban beszámoltunk egy walesi házaspár sem akarta kifizetni a több százezres éttermi számlájukat. 

A házaspárt, akiknek három gyerekük van, azzal vádolják, hogy több mint 400000 forint értékben ettek különböző éttermekben Dél-Walesben, de fizetés nélkül távoztak. Ezen kívül összesen 460000 forint értékben loptak ruhát egy Tommy Hilfiger boltból, és különböző dolgokat egy Sainsbury's és egy Tesco szupermarketből. 

Az egyik étteremben készült kamerafelvételeken látszik, amint a nő megpróbálta kifizetni a számlát, de nem volt sikeres a tranzakció. Azt mondta a személyzetnek, hogy a fia ott marad, amíg ő elmegy a „másik kártyáért”, de nem ment vissza, nem sokkal később a fiú is eltűnt a helyiségből. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!