A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Idegenek tartanak a Föld felé? - Itt a hihetetlen válasz

Vágólapra másolva!
Az idei év sok nehézséget tartogatott számunkra, de úgy tűnik még lehet rosszabb. Egy magát időutazónak tartó ember baljós jóslatokkal állt elő a 2024-es év harmadik és negyedik negyedévére vonatkozóan.
Vágólapra másolva!

A magát időutazónak tartó Eno Alaric TikTok-csatornáján öt fontos eseményről számolt be, amikkel még 2024 hátralévő részében szembe kell néznünk. 

  • A jóslat szerint Augusztus 30-án földönkívüli, intelligens életet találunk a Vénuszon, de a rossz hír, hogy az űrlények célja, hogy megkaparintsák a Földet.
  • Szeptember 20-án 70 új állatfajt fedeznek fel a kutatók Ausztráliában. Az eddig nem ismert állatok között lesznek egyméteres pókok, 24 méteres gorillák, háromméteres pillangók és hatméteres kutyák is.
  • Október 3-án a homo novus nevű emberfajra lelünk rá Afrikában. Külsejük eltér a miénktől, valamint abban is különlegesek, hogy sokkal jobb a hallásuk a miénknél.
  • November 17-én egy hatalmas meteorzápor tűnik fel a semmiből, amelynek hatásaként izzó fénycsóvák tűnnek fel az égen. Később ennek következtében új állatfajok jelennek meg a Földön.
  • December 17-én egy villámokat szóró tornádó csap le, amely nagyobb minden korábban ismert forgószélnél. Azt egyelőre nem közölte a jós, hogy pontosan hol tombol majd ez a rémisztő vihar - írja a Bors.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!