A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szektások raboltak el egy 4 éves kislányt

Vágólapra másolva!
Egy szektához tartozó nő jogtalanul elrabolta saját lányát, majd egy évig rejtegette egy vallási telepen.
Vágólapra másolva!

Az 53 éves utahi nő, Kimberly Dell Davidson-Drolet ellen emberrablás miatt emeltek vádat, mert jogtalanul elrabolta és közel 18 hónapig egy vallási épületben tartotta lányát – közölte az utahi ügyészség.

A kislányt, akit a közleményben nem neveztek meg, Gracyn Droletként azonosította az Eltűnt és Kizsákmányolt Gyermekek Nemzeti Központja.

image

A nő mellett fia, Jaxson Davidson (30) is részt vett a kislány elrablásában, akit most azzal vádolnak, hogy 2023 januárjában elvitte Utah-ból a Missouri állambeli Springfieldbe - írja a People.

Davidson-Drolet ellen decemberben elfogatóparancsot adtak ki.

Davidson mellett az anyát állítólag a 23 éves Dallas Davidson és az 53 éves ügyész Kristine Merrill is segítette a rablásban. Jelenleg mind a négyen őrizetben vannak. A rendőrség szerint az egyik gyanúsított Davidson-Drolet nővére.

Utah-i tisztviselők szerint Davidson-Drolet állítólag „előre kidolgozott tervet" eszelt ki, hogy elvigye Gracynt Utahból, majd elrejtse őt az apja és a hatóságok elől.  Az ügyész szerint a nő állítólag 14 hónapig tervezte az emberrablást.

Az USA-ban nem rég egy gazdag külvárosi negyedben az ágyából raboltak el egy 14 éves lányt. A rabló éjjel bemászott az ablakon és elvitte a gyereket, miután megfenyegette annak 9 éves kishúgát. 

Az elrabolt kislánnyal egy szobában lévő 9 éves húgát fegyverrel megfenyegette, hogy ne szóljon senkinek. A rémült gyerek csak két óra múlva riasztotta szüleit, így az  emberrabló elmenekülhetett a környékről. A rendőrség az állam egész területén riadót rendelt el az eset miatt.

A házat, melyben az elrabolt kislány lakik, éppen árulják, így számos lehetséges vásárló látogatta meg. A gyanúsított - Elizabeth kishúga szerint - középmagas, barátságos, és volt nála egy kis fekete fegyver. A lányok hálószobájának ablakán mászott be, és még azt is megengedte Elizabethnek, hogy cipőt húzzon, mielőtt elvitte. A rendőrök szerint a rabló gondosan kitervelt mindent.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!