Úgy fogtak el egy gyilkost, hogy leesett a padlásról, ahol bujkált

Vágólapra másolva!
Elfogták egy memphisi gyilkosság gyanúsítottját, miután a mennyezeten keresztül lezuhant a padlásról, ahol rejtőzködött - közölték a héten az amerikai rendőrbírók.
Vágólapra másolva!

A húszéves Deario Wilkerson május 9. óta szökésben volt, miután Troy Cunningham lelövése miatt elfogatóparancsot adtak ki ellene. A Two Rivers Violent Fugitive Fugitive Task Force amerikai rendőrbírók szerdán Wilkerson nyomára bukkantak egy házban a város északkeleti részén. 

Az ügynökök éppen átkutatták a házat, amikor Wilkerson átesett a mennyezeten.

Wilkerson nem sérült meg az eséstől, és fennakadások nélkül őrizetbe vették. A hatóságok képeket tettek közzé a gyanúsítottról, valamint a betört mennyezetről.

Április 2-án Cunninghamet hátulról fejbe lőtték - közölték a hatóságok -, és a lövések eltaláltak két nőt, akik éppen arra jártak.

Az egyik nő a vállán sérült meg. Wilkerson volt a harmadik gyanúsított, akit letartóztattak a halálos lövöldözés ügyében. A gyanúsított Jarius Hibblert a lövöldözés után gyorsan letartóztatták, Tamarius Barront pedig nagyjából egy hónappal a lövöldözés után. 

Amerika legrégebbi bűnüldöző szerve, a U.S. Marshals feladata a szökevények - gyakran veszélyes bűnözők - felkutatása. A Two Rivers Violent Fugitive Task Force 2021 óta több mint 2600 szökevényt és szexuális ragadozót fogott el - számolt be róla a CBS.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy férfi közel egy hónapon keresztül szinte minden nap lopni ment több boltba is, ahonnan legtöbbször élelmiszereket vitt el. Azonban az utolsó rablásakor a terve nem úgy sült el, hogy azt akarta, egy tálca vaj buktatta le a tolvajt.

Magát buktatta le egy tolvaj Észak-Karolinában is: 9 év börtönre ítéltek egy fiatal észak-karolinai férfit, aki fegyverrel rabolt ki több üzletet, ezután pedig olyan fotókat posztolt magáról az interneten, melyeken ugyanezzel a fegyverrel pózol. Így a rendőröknek már nem okozott gondot azonosítani és elfogni őt.

Egy betörő felgyújtotta saját magát, amikor megpróbált felgyújtani egy fodrászüzletet, és az esetet videóra vette az üzlet biztonsági kamerája. A bűnöző őrjöngve a betört ablakhoz rohant, kétségbeesetten kezdett a földön hemperegni, hogy eloltsa a lángoló ruháit, majd elbicikliztek a helyszínről.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!