Egy 21 éves lány halt meg a lövöldözésben, amelyet valaki élőben közvetített az interneten

Vágólapra másolva!
Valószínűleg rosszkor volt rossz helyen az a fiatal lány, akit néhány napja gyilkoltak meg. Egy hatalmas lövöldözés tört ki, rengeteg lövés dördült. Egy másik ember is megsérült, ő lehet az, aki mindent látott, az ő vallomása alapján ítélhetik el a gyilkosokat.
Vágólapra másolva!

Egy fiatal, 21 éves anya halt meg abban a lövöldözésben, amely az Egyesült Államokban, Alabamában tört ki egy lakóparkban, augusztus 20-án. A lövöldözésben egy másik ember is megsérült, a lábán érte találat. Ő lehet majd az ügy koronatanúja.

Az egyik rendőr elmondta, hogy abban, hogy az üggyel kapcsolatban 

négy embert elfogtak, nagy segítség volt egy élő Facebook videó, amelyen pontosan látszik mind a lövöldözést, mind az azt megelőző verekedést.

Az ügyben várhatóan még több embert is letartóztatnak majd.

A rendőrség becslése szerint legalább 168 lövés dördült el aznap este. Amikor kiértek, a fiatal lány vértócsában feküdt, és mozdulatlan volt.

Egy 20, és egy 22 éves fiút gyanúsítanak a gyilkossággal.

Több száz ember, köztük gyerekek is voltak a rochesteri Maplewood Parkban néhány hete, amikor több fegyverből lövések dördültek el.

Egy 25 éves és egy 34 éves nő meghalt a lövöldözésben, és öten megsérültek.

Ártatlan áldozatok voltak

- mondta a gyilkosságok után a város polgármestere.

Április végén pedig lelőttek egy 18 éves lányt a Delaware State University campusán. A rendőrök szerint az áldozat egy 18 éves wilmingtoni nő, aki nem volt az egyetem hallgatója.

Szintén áprilisban egy gyermek meghalt, és legalább 10 másik ember megsebesült, köztük egy 1 és egy 8 éves gyermek, amikor lövöldözés tört ki egy chicagói családi összejövetelen.

Két éve pedig a 18 éves Salvador Ramos osztályról osztályra járva ölt meg diákokat és két felnőttet a Texas állambeli Uvalde városában. 

A tömeggyilkosságban összesen 19 gyerek és két tanár halt meg. 

A két felnőtt, az iskola két tanára, Eva Mireles és Irma Garcia voltak - írja a Sky News.

Mireles 17 éve tanított az iskolában. Garcia 46 éves volt, 23 éve tanított, 2019-ben a körzetben az Év tanára címet is megkapta.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!