A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia
Vágólapra másolva!
Fához kötözve találtak rá egy kórosan sovány nőre a dzsungelben Indiában. Miután megtalálták, azonnal kórházba vitték, ahol a nő elmondta, hogy a férje kötözte ki a fához, így akarta megölni.
Vágólapra másolva!

Az indiai hatóságok számoltak be arról, hogy megmentették egy nő életét, akit egy fához kötözve találtak meg az indiai dzsungelben. Az 50 éves Lalita Kayi Kumart egy pásztor találta meg, aki az erdőben sétált egy júliusi hétvégén, amikor segély kiáltásokat hallott.  

A nőt egy vaslánccal kötözték a fához, 

és útleveit a fa mellé dobta. A hatóságok a dzsungelben hagyott dokumentumokat megvizsgálták, és kiderült, a nő Amerikából utazott az országba, indiai vízummal, ami jóval a megtalálása előtt lejárt. 

A nőt azonnal kórházba szállították, és ott kihallgatták. 

A rendőröknek elmondta, 40 napig volt a fához kötve, étlen, szomjan.

Lalita azt is elmondta, hogy a nyaralásuk alatt férjével sokat vitatkoztak, amiért a férfi dühös lett rá, és kivitte a dzsungelbe. Ott egy vasláncot tekert egy fa és a nő teste köré, majd elment a helyszínről. 

Ott hagyott meghalni.

- meséli a sokkos állapotban lévő nő. 

Kayi kezdetben nem tudott beszélni, úgy kommunikált a rendőrséggel és az orvosokkal, hogy feljegyzéseket írt egy tömbre. Azt is állította, hogy „szélsőséges pszichózis miatti injekciót” kapott, amely állkapocszárat okozott, és megakadályozta, hogy vizet igyon, ezért intravénásan kellett táplálni.

A rendőrség azt állítja, hogy nem tudták ellenőrizni ezeket az állításokat, de valószínűtlennek tartják, hogy valaki élelem vagy víz nélkül életbe maradjon ilyen sokáig.

Lalita férjét gyilkossági kísérlettel, valamint személyi szabadság megsértésével vádolják. Azt azonban nem tudni, hogy az amerikai hatóságok nyomoznak-e az ügyben - tudta meg a People

Néhány héttel ezelőtt, egy floridai tűzoltó megölte feleségét és később magával is végzett. A St. Johns megyei tűzoltó hadnagyot, a 46 éves Shawn Yarbrough-t és feleségét, a 34 éves Andrea Nichole Nahrup Yarbrough pénzügyi tanácsadót holtan találták otthonuk fürdőszobájában a hónap elején. A rendőrség június 13-án ment ki a házaspár otthonához, miután Andrea édesanyja hívta a segélyhívót, mert nem tudta elérni a lányát. Andrea halálát emberölésként vizsgálják, míg férje öngyilkos lett. A boncolási jegyzőkönyv szerint mindketten lőtt sebekbe haltak bele.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy tennessee-i férfi fegyverrel támadt feleségére és unokájára, majd egy lövéssel végzett velük. A férfi, miután végzett a feleségével és az unokájával, öngyilkos lett.

Egy apa megölte feleségét és két gyermekét, majd saját magával is végzett az Egyesült Államokbeli Lindenben. A férfi az öngyilkossága előtt felhívta az egyik családtagot és elmondta, hogy mit tett.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!