Halálra ítéltek egy férfit, aki brutálisan megkínzott és megölt egy nőt

Vágólapra másolva!
Miután elrabolt egy nőt egy közel 60 éves férfi, a házában fogva tartotta és többször megerőszakolta. A nőnek a halála előtt szörnyű kínokat kellett átélnie.
Vágólapra másolva!

2019 decemberében az 56 éves Sean Finnegan elrabolta a 35 éves Jennifer Paxton. A férfi az Oak Ridge-i lakásában tartotta fogva a nőt, akit többször megerőszakolt és megkínzott, majd megfojtotta. 

A férfinek ekkor Rebecca Dishman volt a menyasszonya, aki a rendőröknek elmondta, hogy 

Finnegan hosszú ideig egy zsinórral fojtogatta a nőt, majd miután meghalt, a férfi mintha mi sem történt volna, kiment dohányozni. 

Ezután a pár egy szemeteszsákba csomagolta Paxont, és a holttestet a fagyasztóba tette. 

Finnegannak majdnem egy évig sikerült elrejtenie a holttestet, azonban 2020-ban a rendőrök házkutatást tartottak nála, akkor kivette a fagyasztóból a nőt, és az ágy alá rejtette. Azt viszont a hatóságok hamar megtalálták a férfi hálószobájában. 

A férfi tárgyalásit 2023-ban tartották, amikor is bűnösnek vallotta magát. Végül a tennessee-i férfit többek között gyilkosságért és nemi erőszakért halálra ítélte a bíróság - számolt be a hírről a People.

Fotó: YouTube/WBIR Channel 10

Korábban arról írtunk, hogy egy férfit áldozata szülinapján végeztek ki. Június 26. volt a nap, amikor Bridget Townsend megszületett, a nőt 2001-ben elrabolta, megerőszakolta és agyonlőtte Ramiro Gonzales. A 41 éves férfit 2024. június 26-án végezték ki a huntsville-i büntetésvégrehajtási intézetben - számolt be róla a CBS News. Gonzales kivégzése előtt többször is bocsánatot kért az áldozat hozzátartozóitól nyilatkozatában.   

Mindig azért imádkoztam, hogy bocsássanak meg nekem. Mindannyiuknak az életemmel tartozom, de még mindig remélem, hogy egyszer megbocsátanak" - mondta a férfi közvetlenül a méreginjekció beadása előtt. Amikor a szer hatni kezdett, hét levegőt vett, majd horkoláshoz hasonló hangokat hallatott. Alig egy percen belül már egyáltalán nem mozgott.  

Méreginjekcióval végezték ki a kettős gyilkosságért elítélt 41 éves Michael Dewayne Smith-t Oklahomában, aki még 2002-ben brutális módon végzett a 41 éves Janet Moore-ral és a 22 éves Sharath Pulluruval. Az oklahomai állami börtönben végrehajtott kivégzésen jelen volt a nő fia és az unokahúga is. Az Egyesült Államokban Oklahomában injekcióval végeztek ki egy kettős gyilkosságért elítélt férfit. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!