A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Halálos pitontámadás történt Indonéziában

Vágólapra másolva!
Holtan találtak egy idős nőt Közép-Indonéziában, akit megtámadott egy piton - közölte pénteken a helyi rendőrség.
Vágólapra másolva!

Június óta a harmadik kígyótámadás okozta haláleset történt Közép-Indonéziában. 

Most egy 74 éves nő, augusztus 14-én, szerdán nem ment haza, és a rokonai keresni kezdték. A nőt harapásokkal a fején és a lábán találták meg a családi háza közelében és egy piton csak néhány méterre volt a holttesttől.

Feltehetően "a kígyó szorítása és harapása" okozta a halálát

- mondta Supriadi, a rendőrség szóvivője. A helyiek agyonverték a négy méteres pitont, és azt mondták, hogy a nőt a válláig lenyelte a kígyó, majd kihányta - írja a CBS.

Júliusban beszámoltunk róla, hogy egészben nyelt le egy nőt egy piton Indonéziában. A 36 éves Siriati azután tűnt el, miután egy júliusi kedd reggel elhagyta a házát, hogy gyógyszert vegyen beteg gyermekének - közölte a helyi rendőrség.

Miután a nő nem tért vissza, a rokonai a keresésére indultak. Férje, a 30 éves Adiansa találta meg a papucsát és nadrágját a földön, mintegy 500 méterre a házuktól, a dél-szulawesi tartománybeli Siteba faluban. "A férj nem sokkal ezután észrevett egy kígyót, körülbelül 10 méterre az ösvénytől" - mondta az AFP-nek a helyi rendőrfőnök, Idul.

A nő férjének Adiansának az lett gyanús, hogy észrevette a piton "nagyon nagy" hasát. Ezután hívta a falubelieket, hogy segítsenek felvágni a gyomrát, ahol megtalálták később a felesége holttestét.

A halálos pitontámadás körülbelül egy hónappal azután történt, hogy Dél-Sulawesi egy másik körzetében holtan találtak egy nőt egy másik kígyó gyomrában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!