Hároméves gyerek halt meg Angliában egy fesztiválon

Vágólapra másolva!
Tragédia történt a Hampshire megyei Overton nevű faluban egy családi fesztiválon múlt héten szombaton. Egy hároméves kisfiú halt meg a híres DJ, Chris Evans által alapított rendezvényen.
Vágólapra másolva!

Szörnyű tragédia történt Chris Evans rádiós DJ családbarát fesztiválján múlt szombaton Overtonban, hirtelen meghalt egy hároméves kisgyerek - írja a The Sun.

A mentősök megpróbáltak a helyszínen segíteni a kicsin, mielőtt kórházba szállították helikopterrel.

"Augusztus 24-én, szombaton, nem sokkal 23 óra után riasztották a rendőröket. A gyereket kórházba szállították, de sajnos rövid időn belül meghalt" - mondta a rendőrség szóvivője. Az augusztus 23-25-ig tartó tartó eseményen számos gyermek jótékonysági szervezetnek gyűjtöttek pénzt a szervezők, köztük rászoruló és rákos gyerekeket támogató alapítványoknak.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, meghalt egy gyerek a skóciai Flip Out Glasgow nevű kalandparkban is, miután arra panaszkodott, hogy rosszul érzi magát. A mentőket vasárnap délelőtt riasztották a helyszínre, a fiatal a kórházba szállítását követően halt meg, nem tudták megmenteni az életét. A GlasgowLive szerint a rendőrség „megmagyarázhatatlannak" nevezte az esetet, de nincsen gyanús körülmény az ügyben. 

Arról is írtunk, hogy két ember is hibázhatott abban a balesetben, amikor egy 16 éves fiú 2020 októberében meghalt egy gyöngyösfalui osztálykiránduláson. A fiú az osztályával a helyi kalandparkban volt.

Az egyik kötélpályán mászott a barátjával, amikor a kötelet tartó fa kidőlt. A fiú lezuhant és a helyszínen meghalt.

 A parkot üzemeltető férfi és a favizsgáló is azt állította a bíróságon, hogy nem miattuk történt a baleset.

Ez a teher azóta velem van, és jól tudom, egész életemben így lesz.

 - olvasta fel remegő kézzel a vallomását a bíróságon a park üzemeltetője. 

Azt is megírtuk, hogy két ember is hibázhatott abban a balesetben, amikor egy 16 éves fiú 2020 októberében meghalt egy gyöngyösfalui osztálykiránduláson. A fiú az osztályával a helyi kalandparkban volt. 

Az egyik kötélpályán mászott a barátjával, amikor a kötelet tartó fa kidőlt. A fiú lezuhant és a helyszínen meghalt.

 A parkot üzemeltető férfi és a favizsgáló is azt állította a bíróságon, hogy nem miattuk történt a baleset – adta hírül a TV2 hírműsora, a Tények

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!