A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megcsípte a lódarázs, belehalt a háromgyerekes családapa

lódarázs, darázs, veszélyes
lódarázs
Vágólapra másolva!
Egy 45 éves, háromgyermekes édesapa meghalt Snežnica községében (Kysucké Nové Mesto járás), miután megcsípte egy lódarázs - írta meg a Parameter.sk.
Vágólapra másolva!

A férjem hazajött a munkából és felment a tetőre, ott kezdett el dolgozni. Fogta a létrát és elment. Egy idő után azonban lejött, mert megcsípte egy darázs, ezért hideg borogatást adtunk neki 

-  mondta a férfi a felesége a Parameter.sk cikke alapján. Arra azonban nem számított, hogy Milan egy pillanat alatt meghat - számolt be róla a Nový Čas.

Mint kiderült a férfit egy lódarázs csípte meg, ami után sokkot kapott. Nem kapott levegőt, nem sokkal később összeesett az édesanyja és a felesége szeme láttára. Rájöttek, hogy leállt a szíve. A két nő megpróbálta újraéleszteni, de nem sikerült nekik.

Amikor hívtuk a mentőket, már nem éreztük a pulzusát. Nem tudom, hogy allergiás volt-e, még várunk a boncolási eredményre. Eddig azt mondták, hogy a darázscsípés okozta a halálát 

– magyarázta az özvegy, aki hozzátette, Milant szívbetegséggel kezelték.

image

Augusztus elején életveszélyes állapotba került egy fiatal érdi lány, mert lenyelt egy darazsat. Júliusban egyBács-Kiskun vármegyei postás halálát okozta darázscsípés. 2022 augusztusában egy zöldségesnél dolgozó férfit csípett meg egy darázs a szentendrei piacon, nem élte túl. Két éve pedig egy magyar zenészt ölt meg egy lódarázs. A Tales Of Evening zenekar gitárosa, Ribarics Tamás a csípés után kómába került. 13 napig küzdött az életéért, végül feladta a harcot. 2018-ban arról szóltak a hírek, hogy 50 ezer lódarázs özönlötte el egy jászberényi házaspár házát. Az ott lakó férfit különösen megijesztette a hatalmas fészek, amit a tető alatt találtak, mert korábban az édesanyja is darázscsípésbe halt bele. A gigantikus méretű veszélyes rovarfészket sikerült leszedniük.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!