A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Horror a nyaraláson: nyomtalanul eltűnt egy család Alaszkában

Vágólapra másolva!
Nem keresi tovább az amerikai és alaszkai partiőrség azt a négytagú családot, akiknek három napja borult fel a hajójuk Alaszka partjainál.
Vágólapra másolva!

Augusztus 3-án, szombaton egy felborult csónakot fedeztek fel a víz tetején Brantley-nél, Homérosz város közelében. 

Nyolc emberrel borult fel a csónak, egy négytagú családnak nyoma veszett.

A keresésük során bevetették az alaszkai partiőrség egyik helikopterét és kisrepülőgépét is, valamint több másik hajót. A mentőakcióban önkéntesek is részt vettek, de vasárnap este felfüggesztették a keresést - áll az Anchorage Daily News közleményében. 

Egy 42 éves texasi férfi és 37 éves felesége, valamint 11 és 7 éves fiaik a vízbe fulladhattak. 

A másik családot sikerült kimenteni. A két család nyaralni ment Alaszkába, az eltűnt négytagú család a közelebbi családtagjait és barátaikat ment meglátogatni. Egyelőre nem tudják mi okozta a balesetet, nem volt erős szél és nagy hullámok sem - írja a People. 

Júliusban egy cansasi család eltűnéséről számoltunk. Mexikóban veszett nyoma egy fiatal nőnek, valamint egy és kétéves kislányának, akiket arra kényszerítettek, hogy egy vallási rehabilitációs otthonba menjenek. Alig néhány napja egy ötéves gyerek tűnt el Siófokon, földön, vízen és a levegőben is keresték, miután kiderült, hogy a gyerek egyedül visszament az apartmanjukba. Egy 11 éves eltűnt bajai kisfiút azonban nem sikerült ilyen hamar megtalálni. A múlt héten, 24 év után került elő a holtteste Till Tamásnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!