A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Késelés és lövöldözés volt egy Las Vegas-i kaszinóban

Vágólapra másolva!
Három embert szállítottak kórházba, miután kettőt közülük megkéseltek, a harmadikat pedig meglőtték egy Las Vegas-i kaszinóban.
Vágólapra másolva!

Az erőszakos összecsapás szombat hajnali fél kettő körül történt a Red Rock Casino Resort and Spa-ban, Las Vegasban.

A hatóságok szerint a sérültek közül ketten kritikus állapotban vannak.

A rendőrség egyelőre nem azonosította nyilvánosan az incidensben érintett személyeket, és nem írta le, hogyan zajlott le az összecsapás. 

Mentőegységek gyülekeztek a kaszinó előtt és a kaszinóban több nyerőgép köré rendőrségi szalagot tekertek.

A Red Rock szóvivője megerősítette, hogy az összecsapás a Las Vegas-i kaszinójukban történt, de nem kívánt részleteket közölni - írta az ABC.

Korábban arról is írtunk, hogy három gyerek meghalt, miután egy fiatal férfi késsel támadt egy tánctábor résztvevőire az angliai Southportban. Zavargás tört ki Southportban órákkal azután, hogy virrasztást tartottak a késes támadás áldozataira emlékezve.

Korábban megírtuk, hogy a 17 éves Jonathan Lewis a Rancho High School nevű középiskolába járt. November 1-jén egy fiatalabb barátjának akart segíteni, akitől elvett valamit egy csoport diák – írta a Daily Mail. Amikor odament hozzájuk, és kérte, hogy adják vissza barátjának, amit elvettek, a diákok nekirontottak és verni kezdték – még akkor is ütötték és rúgták, ahol érték, amikor a fiú magatehetetlenül feküdt a földön. Lewist kórházba vitték, közel két héten át gépek tartották életben, ám végül belehalt súlyos sérüléseibe.

Azt is megírtuk, hogy egy Las Vegas-i kórházban őrjöngött a Nem én voltam! és az Outer Banks sztárja, Austin North: három emberre is rátámadt látszólag ok nélkül, végül a biztonsági személyzet egy hordágyhoz bilincselte a rendőrök érkezéséig.

A személyzet elmondása szerint North két nővért is megütött, majd egy asztalnak lökött egy vérvételt végző alkalmazottat, aki önvédelemből fejbe verte egy fémtálcával.

North az Instagramon reagált a történtekre: mint írta, pánikrohama volt, azt hitte, szívrohamot kapott és meg fog halni, ezért ment be a kórházba – arra viszont már alig emlékszik, hogy a személyzetre támadt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!