A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3

Letartóztatták a kínai férfit, aki többször is megpróbált betörni Donald Trump vidéki birtokára

Vágólapra másolva!
Letartóztatták a férfit, aki többször is megpróbált bejutni Donald Trump Mar-a-Lago-i ingatlanjába. A férfi azt állítja, bizonyítékai vannak arra, hogy Kína rendelte el Trump megölését, ami kudarcba fulladt július 13-án.
Vágólapra másolva!

Letartóztattak egy kínai állampolgárt, miután többször megpróbált bejutni Donald Trump Palm Beach-i ingatlanjába. A 38 éves Zijie Li azt állítja, hogy olyan dokumentumok vannak a birtokában, ami bizonyítja, hogy Kína kormánya rendelte meg a július 13-i, Trump ellen merényletkísérletet. Korábban írtunk arról, hogy július 13-án támadás érte Donald Trumpot Pennsylvaniában a választási gyűlésén. 

Július 13-án a 20 éves merénylőt a titkosszolgálat ügynökei a helyszínen agyonlőtték, miután lövéseket adott le az amerikai elnökjelöltre. A merényletkísérlet után a titkosszolgálat megerősítette Trump védelmét. A Palm Beach Post által megszerzett letartóztatási jegyzőkönyv szerint Li először július 19-én este próbált meg bejutni Trump birtokára és 

a titkosszolgálat ügynökeinek azt mondta, hogy olyan dokumentumok vannak nála, amelyek bizonyítják, hogy Kína felelős a merényletkísérletért.

Az ügynökök közölték Livel, hogy birtokháborítást követ el és nem léphetett be a birtokra, a Palm Beach-i rendőrség pedig írásbeli figyelmeztetést adott ki neki - áll a jelentésben. A rendőrség azt is közölte Livel, hogy nem térhet vissza, és ha mégis megteszi, letartóztatják. Li következő látogatása Palm Beach-en július 22-én volt és a városi biztonsági kamerák felvételei szerint aznap kétszer hajtott keletre, majd ismét nyugatra a Royal Park hídon át, először reggel, majd délután. 

A jelentés szerint Lit július 30-án ismét kiszúrták, amint egy biztonsági ellenőrzőpont felé tartott. Lit igazoltatták, de végül szabadon elengedték és a férfi elhagyta a várost, de kevesebb mint egy órával később újra visszatért. Ezúttal a Palm Beach-i rendőrség és a titkosszolgálat ügynökei ismét megállították, és felszólították, hogy ne térjen vissza a Mar-a-Lagóba. 

A rendőrségi jelentés szerint azonban Li továbbra is megpróbált bejutni Trump birtokára. A rendőrök így letartóztatták a férfit

- írja a Fox. Korábban arról is írtunk, hogy elkerülhetetlen, hogy még a választások előtt újabb merényletet kövessenek el Donald Trump ellen – állítja a Secret Service mesterlövésze.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!