A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Csatornában találták meg egy kisfiú holttestét Angliában

Vágólapra másolva!
Holtan találtak rá egy kétéves kisfiúra egy Wolverhamptonhoz közeli csatornában. Mint kiderült, a család nyitva hagyta az ajtót a nyári kánikula miatt, a gyerek pedig kiszökött, hogy kacsákat etessen, majd a csatornába zuhant és belefulladt. Az anya sokkos állapotban zokogott, amikor rátaláltak a gyerek holttestére.
Vágólapra másolva!

Az én kisbabám, az én kisfiam!"

- zokogta az anya, akinek gyerekét a családi házukhoz közeli csatornában találták meg a rendőrök néhány nappal ezelőtt. 

A kétéves kisfiú kiszökött a házból, hogy a közeli csatornában kacsákat etessen, mire a szülők felfigyeltek az eltűnésére, már megtörtént a tragédia.

A szomszédok közül többen is fültanúi voltak az anya sírásának.

image

Elmondták, hogy aznap 

mindenki a gyereket kereste, és a rendőrök is pillanatokon belül a helyszínen voltak, ahogy bejeletették az eltűnését. A rendőrök és az orvosok is mindent megtettek a kisfiú megmentése érdekében, de már hiába. 

A gyerek délután negyed 4-kor tűnt el, 18 órakor találták meg a csatornában. 

Az egyik szomszéd elmondta, hogy a család nem rég költözött a csendes, nyugodt környékre, ahol egyébként szinte soha semmi nem történik. Álmukban sem gondolták, hogy ilyen tragédiában lehet részük.

A gyászoló család felé minden közeli lakó kifejezte a részvétét, és közös megemlékezést tartottak a kisfiú tiszteletére.

Ahogyan néhány hónappal ezelőtt megírtuk, Szlovákiában is eltűnt egy hatéves kislány, miután elsodorta a megáradt Garam folyó. A kislány a folyóparton játszott, mielőtt beleesett és belefulladt a vízbe, holttestére néhány kilométerrel távolabb találtak rá a rendőrök.

Szintén Szlovákiában, egy Tótkelecsény nevű községben találtak rá egy kétéves kisfiú holttestére a patakban idén tavasszal. A gyerek a barátaival játszott a házuk előtt húsvét vasárnap kora este, amikor elkóborolt, és bár a helyiek a rendőrökkel együtt nagy erőkkel keresni kezdték, végül beigazolódott, amitől a legjobban féltek: a gyerek a patakba zuhant és belefulladt.

Évekkel ezelőtt pedig egy 10 év körüli külföldi kislány holttestét találták meg a Dunában, miután testvérével együtt elmerült a vízben. A kisfiút szerencsésen kimentették a rendőrök, ám őt is utolsó percben sikerült újraéleszteni, a kislányt azonban messzire sodorta a víz, és már nem lehetett megmenteni az életét.

3 évvel ezelőtt pedig egy kétéves amerikai kisfiú holttestét tallták meg Tennessee-ben, miután egyenesen anyja karjaiból tépte ki őt a pusztító áradás, mely rajta kívül több, mint 20 ember halálát okozta.

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!