A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Kokainvásárlás miatt tartóztattak le egy ausztrál olimpikont Párizsban

Vágólapra másolva!
Kokainvásárlás miatt őrizetbe vettek egy ausztrál gyeplabdázót a párizsi olimpián. A párizsi ügyészség megerősítette, hogy helyi idő szerint kedd este letartóztattak egy 28 éves ausztrált, miután látták a rendőrök, amint megpróbálta megvásárolni a tiltott anyagot.
Vágólapra másolva!

Az Ausztrál Olimpiai Bizottság megerősítette, hogy az őrizetbe vett ausztrál a gyeplabdacsapat tagja volt. Az Ausztrál Olimpiai Bizottság (AOC) folytatja az ügy vizsgálatát. 

A párizsi ügyészség szerint az ausztrált azt követően tartóztatták le, hogy a rendőrök rajtakapták őt kokainvásárlás közben.

A rendőrök augusztus 6-ról 7-re virradó éjszaka szemtanúi voltak egy kokainügyletnek az olimpiai falu 9. kerületének egyik épületénél, majd letartóztatták a 2006 decemberében született eladót és az 1995 szeptemberében született ausztrál vevőt - számolt be róla az ABC.

A francia ügyészség tájékoztatása szerint a kedden éjszaka, a Montmartre közelében lezajlott akció során a 17 éves drogkereskedőt is előállították.

Az Ausztrál Olimpiai Bizottság nem hozta nyilvánosságra a vétkes sportoló személyazonosságát, mint ahogy azt sem, hogy a férfi vagy a női csapatban szerepelt-e, de sajtóértesülések szerint a 28 éves Thomas Craigről van szó. 

Az ausztrálok mindkét válogatottja kiesett már az ötkarikás játékokon.

Korábban arról is írtunk, hogy a dohányzási tilalom miatt bukhatja el olimpiai aranyérmét egy brit golfozónő.

Hazaküldték az edzőtáborból a japán női tornászcsapat kapitányát, Shoko Miyatát is, miután cigarettázáson és alkoholfogyasztáson érték. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!