A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:30Kajak-kenuKenu 500m-páros döntő A
HUNMagyarország
13:40Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
13:50Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Több tucat kutyát erőszakolt meg és kínzott halálra egy ismert tévésztár

Vágólapra másolva!
Tíz év börtönbüntetésre ítéltek egy ismert férfit az Egyesült Királyságban, miután kiderült, hogy több tucat kutyát megerőszakolt és kínzott halálra .
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Királyságban született férfit még 2022 áprilisában tartóztatták le, de csak tegnap ítélték el a a darwini legfelsőbb bíróságon. 

Az egykori tekintélyes akadémikus, aki a BBC-nek és a National Geographic-nak dolgozott két év alatt 42 kutyát szerzett be azzal a céllal, hogy az állatokat halálra kínozza a kamera előtt. 

A férfi 56 olyan bűncselekményben vallotta be bűnösségét, amelyek 39 kutya, köztük kilenc kölyök halálát okozták. A férfi ügyvédje személyes bántalmazásnak és fenyegetéseknek volt kitéve amiatt, hogy elvállalta a gyilkos állatkínzó képviseletét a bíróságon. 

A férfi lefilmezte, ahogy fajtalankodik az állatokkal az úgynevezett „kínzószobájában”, és álnéven osztott meg videókat az interneten, miközben másokat is hasonló bűncselekmények elkövetésére bátorított, 

és erre vonatkozó tanácsokat osztogatott. Az aljas cselekmények egy szállítókonténerben történtek a férfi otthonában, valamint Darwin külvárosában egy eldugott helyen. A férfi Telegramon tartotta a kapcsolatot „hasonló gondolkodású” állatkínzókkal. Egy üzenetváltás során utalt a „kínzószobájára” és arra, hogy milyen eszközöket fog használni, beleértve a kenyérvágó kést is, mielőtt hozzátette: 

Nem tudom megállni, hogy ne bántsak kutyákat, holnap készülök megölni egyet, nagyon izgatott vagyok.

Felvette a kapcsolatot azokkal a családokkal, akik munka vagy egészségügyi problémák miatt kénytelenek voltak megválni a házikedvencüktől, majd képeket és videókat küldözgetett róluk, hogy "jól vannak", miközben a többségüket egy-két napon belül megerőszakolta és megölte. 

A férfit egy általa feltöltött videó buktatta le, melyen egy kutyát és nyolc kiskutyát szexuálisan zaklat, kínoz és megöl - írja a Daily Mail.

2022 áprilisában a rendőrség rajtaütést hajtott végre az otthonában, ahol 44 tárgyat foglaltak le, köztük fényképezőgépeket, merevlemezeket, fegyvereket és szexjátékokat. 

A rendőrök a keresés során fagyasztószekrényben levágott kutyavégtagokat, a szomszédos ingatlanban pedig levágott kutyafejet is találtak.

A férfi Angliában nőtt fel, a Bristoli Egyetem zoológia karán doktori fokozatot szerzett, majd 1996 után Ausztráliába költözött, mivel rajongott a krokodilok után.

Megismerkedett leendő feleségével, és létrehoztak egy tanácsadó céget, a Big Gecko-t, amely krokodilokról készült felvételeket adott el televíziós és filmes rendezőknek.

A felesége állítólag semmiről sem tudott, elvált tőle és a nevéről is lemondott. 

A férfi megbánóan nyilatkozik és azt állítja, hogy egy ritka parafil betegséggel küzdött, ezért követte el a szörnyűségeket. 

2017-ben tizenhat évre ítélték egy férfit, aki elrabolt 18 macskát és halálra kínozta őket. A múlt hónapban arról számoltunk be, hogy szörnyű körülmények között tartotta a kutyáját és kínozta is egy nógrádi férfi. Alig pár napja pedig Szlovákiában történt brutális állatkínzás, két férfi egy autóhoz kötött egy kutyát és úgy húzták.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!