Játszótéren támadt meg egy kutya egy kislányt Angliában

Vágólapra másolva!
Egy kilencéves kislány az egyik barátjával játszott egy játszótéren az angliai Rochdaleben, amikor odavittek egy kutyát. A kutyát sétáltató nő megkérdezte tőlük, hogy meg akarják-e simogatni az állatot, ami ekkor megharapta a kislány arcát.
Vágólapra másolva!

A 9 éves Lilah június hetedikén az egyik barátjával játszott a település egyik játszóterén, amikor egy Border Collie fajtájú kutyát sétáltató nő megkérdezte őket, hogy meg akarják-e simogatni a kutyát. 

Lilah barátja ekkor megfogta a kutyát, mire az állat megharapta a kislány arcát. 

A támadás után a kislányt elvitték a barátja otthonába és mentőt hívtak hozzá. Eközben a nő inkább a kutyájával volt elfoglalva. A kislány anyukája azóta több feljelentést is tett a rendőrségen, akik folytatják a nyomozást és a tanúk kihallgatását. 

A kislány anyja úgy nyilatkozott, hogy a rendőrök kihallgatták a Lilah-t, aki mindent elmondott nekik, azt is, hogy kik vitték a barátja otthonába. Azonban azóta sem hallott arról, hogy a rendőrök más tanúkat kihallgattak volna, vagy a kutya gazdáját, aki valójában egy férfi, és nem volt ott a támadásnál. Szerinte ha egy harci kutya támadta volna meg a lányát, akkor a rendőrök sokkal komolyabban vennék az ügyet. 

A kislányt a támadás után kórházba vitték, és több öltéssel kellett összevarrni az orrát és a száját. 

Az anyja szerint a harapás óta Lilah fél, alig mer kijönni a lakásból, gyakran nem tud elaludni éjszakánként. Hozzátette, hogy valószínűleg az egész életére hatással lesz a kutyatámadás – írja a Mirror

Ahogy korábban megírtuk, brutális kutyatámadás során halt meg egy 34 éves nő Angliában egy tengerparti üdülővárosban, Southendben. Az essexi rendőrség tájékoztatása szerint a mentőszolgálat nem sokkal éjfél előtt hívta ki a rendőröket egy southendi címre. Egy nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol szerda hajnalban meghalt. A nőt a kutyája marcangolhatta halálra. A rendőrség szerint a gyilkos kutya nem egy tiltott fajhoz tartozó véreb volt.

Júliusban halálos kutyatámadás történt Újvidéken, Heréskert városrészben. A pitbull a saját gazdáját ölte meg, az állatot később elaltatták. A helyi mentőszolgálat szóvivője azt nyilatkozta, hogy a helyszínen már csak azt tudták megállapítani, hogy a férfi meghalt.

A 19 éves Gilana Milner egy angliai állatmentő központban dolgozott, amikor júliusban egy 50 kg-os XL Bully fajtájú kutya rávetette magát és a földre rántotta. Hugo akkor támadta meg a lányt, amikor vizes tálat cserélt nála. A hatalmas kutya a földre rántotta a nőt, szétmarcangolta a mellkasát és a lábát és a személyzetnek kellett lerángatni róla a kutyát. Gilanának több műtétre volt szüksége a sebei miatt, de ennek ellenére sem hibáztatja a kutyát.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!