A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Lezuhant egy helikopter Nepálban, az utasok és a pilóta is meghalt - videó

Helicopter Crashes In Nepal Killing 5
Lezuhant egy helikopter Nepálban, az utasok és a pilóta is meghalt.
Fotó: NurPhoto via AFP/Subaas Shrestha/NurPhoto
Vágólapra másolva!
Lezuhant egy helikopter szerdán a nepáli főváros, Katmandu közelében, a fedélzeten tartózkodó négy utas és a pilóta is meghalt - közölték a helyi hatóságok.
Vágólapra másolva!

A Nuvakot régióban történt baleset után egy helyi kormánytisztviselő azt közölte, hogy a hegyek közötti, erdős területre becsapódott 

helikopter roncsaiból a négy kínai állampolgárságú utasa és a nepáli pilóta holttestét is sikerült kiemelni.

A nepáli polgári légiközlekedési hatóság közleményében azt írta, hogy a helikopter a katmandui nemzetközi repülőtérről helyi idő szerint délután 2 óra előtt pár perccel szállt fel, és a nepáli Air Dynasty vállalat üzemeltetésében állt. 

Az Eurocopter AS350 típusú légijármű az északi Szjabrubesi kisvárosba tartott, de a felszállás után három perccel megszakadt vele a kapcsolat, és lezuhant.

Lezuhant egy turistákat szállító helikopter Bali szigetén is a múlt hónapban, miután belegabalyodott egy sárkányrepülő zsinórjába. A jármű fedélzetén tartózkodó két ausztrál és három indonéz állampolgár túlélte a balesetet, de közülük többet kórházba szállítottak.

Júliusban Hawaii szigetén zuhant le egy helikopter, akkor egy ember meghalt. Lezuhant egy helikopter a délkelet-kínai Csianghszi tartományban is, és a fedélzeten tartózkodó három ember eltűnt. 

Májusban lezuhant az iráni elnököt szállító helikopter is, az iráni külügyminiszter is a fedélzeten volt. Mindannyian meghaltak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!