Barátnője szeme láttára zuhant a mélybe a turista

Vágólapra másolva!
Meghalt Mallorcán egy 28 éves brit turista, miután egy éjszakai bulit követően kizuhant egy szállodából.
Vágólapra másolva!

Beszámolók szerint egy brit turista meghalt, miután reggel 7 óra környékén egy mallorcai szállodából 15 métert zuhant a barátnője szeme láttára. A 28 éves férfi átesett egy falon a négycsillagos Reverence Mare Hotelben , Palmanovában, Magaluf közelében. A férfi a tragikus esést követően a földön landolt, közvetlen a szálloda pezsgőfürdője mellett - számolt be a Mirror.

A halott férfi barátnőjét ezt követően pánikrohamok miatt kellett kezelni.

Egy helyi forrás szerint: még mindig várjuk a boncolás eredményét. 

A polgárőrság jelenleg is folytatja a nyomozást az ügyben. A rendőrség részéről egyelőre még nem érkezett hivatalos tájékoztatás.

hotel, szálloda
Képünk illusztráció. Fotó: Unplash / Francesca Saraco

Mallorcán idén májusban is kizuhant egy részeg turista egy szálloda tizedik emeletéről.

A német turista alig egy nappal később, zuhant ki, hogy megérkezett a Hotel Timorba. A férfi egy buliból tért haza, mikor észrevette, hogy

kizárta magát a szobájából, ekkor a tízemeletes szálloda tetőteraszára ment és megpróbált kimászni az erkélyre, gondolva, hogy onnan majd bejut a szobájába.

A Bild szerint a baleset hajnali háromkor történt. A 23 éves férfi több méter zuhant és szörnyethalt. A turista vélhetően ittas állapotban volt, 

cipő és nadrág nélkül érkezett a szállodába. 

Az alkalmazottak meglepődtek, de nem fordítottak rá nagyobb figyelmet – írja a Mallorca Zeitung. Nem sokkal később mozdulatlanul találták a földön a szálloda előtt. A sürgősségi orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

Júniusban pedig egy tengerjáró fedélzetéről zuhant ki egy turista.

Mint arról már korábban beszámoltunk, mentőakciót hajtottak végre Norvégia leghosszabb és legmélyebb fjordjánál, a Sogne-fjordnál a hajnali órákban, miután egy ember kizuhant az MSC Cruises MSC Euribia nevű tengerjáró hajóról – közölte a dél-norvég mentőszolgálat. Az 50-es évei végén járó férfi hajnali két óra körül zuhant le az MSC Euribiáról, miközben a hajó áthajózott a fjordok királyaként ismert Sogne-fjordon –  jelentette a Bergens Tidende norvég lap.

Körülbelül 

egy órával később mentőhelikopter emelte ki holttestét a 4300 láb (1310 méter) mély vízből,

 és egy helyi kórházba szállította, ahol halottnak nyilvánították.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!