A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy amerikai férfi összeveszett a szomszédjával, és agyonlőtte az utcán

Vágólapra másolva!
Egy michigani férfit azzal vádolnak, hogy agyonlőtte a szomszédját, miután vitába keveredett vele az utcán a mulcs miatt - közölték a hatóságok.
Vágólapra másolva!

A Kantonban elő, 47 éves Devereaux Christopher Johnson ellen hétfőn emeltek vádat gyilkosság miatt - közölte a Wayne megyei ügyészség. Az áldozatot, egy kétgyerekes családapa, a 35 éves Nathan Morris. A férfit szombat reggel lőtték agyon, amikor az utcán sétált. 

Állítólag a vádlott és az áldozat összeszólalkoztak az utcán a mulcs miatt, ezután Johnson elővett és többször elsütött egy fegyvert, amivel halálosan megsebesíttette Morrist.

A gyanúsított ezután megfenyegette Morris családját is. A helyszínre érkező rendőrök az utcán fekve találták Morrist, több lőtt sebbel. Morrist egy helyi kórházba szállították, ahol a férfi meghalt. 

A lövöldözés után Johnson elbarikádozta magát az otthonában, de végül megadta magát

- közölte a rendőrség. Johnsont engedély nélküli fegyverbirtoklással és két rendbeli fegyverrel elkövetett bűncselekménnyel is megvádolták. A hétfői vádemelés során a férfi az összes vádpontban ártatlannak vallotta magát. Johnson ügyvédje, Wade McCann kérte, hogy utalják be védencét egy pszichiátriai központba, hogy megállapítsák beszámítható-e. A gyanúsított előzetes letartóztatásban marad és a tervek szerint legközelebb augusztus 23-án kell megjelennie a bíróság előtt - írja az ABC.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy Karancskesziben élő férfi ellen nyomozást indítottak, aki augusztus 14-én engedély nélkül bement szomszédja házába, és ott egy korábbi vita miatt számonkérte az ismerősét, majd lövöldözni kezdett.

Ahogy arról az Origo is beszámolt korábban, közel 40 ember támadott meg egy családot Ercsiben. Gázpisztolyokkal, gumilövedékes fegyverekkel, botokkal, baseballütőkkel és autókkal támadtak, mert az egyik férfi nem vonta vissza a banda tagjai ellen tett feljelentését. A támadás során egy férfit legalább nyolcszor eltaláltak, de nem ő volt az egyetlen, akit eltaláltak a lövések. A támadók senkit sem kíméltek, ugyanis még egy 10 éves kislány is megsérült. A lövöldözésnek a rendőrök vetettek véget, a támadók egy részét a TEK-esek fogták el. Az ügyben tovább folyik a nyomozás. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!