Egy tányérral ütötte le a pincérnőt egy férfi egy elegáns étteremben - videó

Fotó: Twitter
Vágólapra másolva!
Ok nélkül támadt egy családos férfi egy pincérnőre néhány hónappal ezelőtt egy étteremben a londoni Statfordban. Egy tányérral verte fejbe, miközben a nő épp az ételt vitte ki az asztalhoz. Az ügyben folyik a nyomozás, a rendőrök jelenleg is keresik az elkövetőt.
Vágólapra másolva!

Vírusszerűen terjedt el az interneten az a videó, melyben idén tavasszal egy férfi egy Stratfordban található Nando's étteremben ült az egyik asztalnál feleségével és gyerekeivel együtt, majd amikor 

a pincérnő az asztalukhoz vitte a megrendelt ételt, a férfi minden előzmény nélkül fejbe verte egy tányérral.

A pincérnő főnökei szemtanúi volt az esetnek, őket is sokkolta az ok nélküli támadás.

A felvételen látható, amint a nő a döbbenettől meghátrál, miközben egy szomszédos asztalnál ülő vendég ijedten hátrafordult, hogy lássa, mi történt. Ezután a férfi és a dolgozó vitatkoztak, majd a nő otthagyja a férfit.

Néhány másodperc múlva a család felállt az asztaltól, és távozott.

A sokkoló felvételt először az Instagramra töltötte fel egy felhasználó, majd hamarosan elterjedt a közösségi médiában, és legalább 14 millióan tekintették meg. A kommentelőket szintén megdöbbentette az eset. Sokan abban reménykednek, hogy a rendőrök kézbe veszik, és kivizsgálják az ügyet.

A videóhoz hozzászólt a megtámadott pincérnő is, és azt állította, hogy bár az eset során jelen voltak a rendőrök, nem tettek semmit,

 simán hagyták elmenni a férfit anélkül, hogy felvették volna az adatait, vagy visszanézték volna a biztonsági kamerafelvételeket.

A nő ezután feljelentést tett a rendőrök ellen, amiért közömbösen viselkedtek az ügyben, ám a felügyelőjük elintézte annyival a dolgot, hogy

"minden ember hibázik néha".

A Met Police szóvivője azonban azt mondta a Mirrornak, hogy azóta már folyamatban van az eset felderítése:

Tudomást szereztünk egy online terjedő videóról, amely egy statfordi Nando's étteremben történt, márciusi incidens látható. Az eset során feljelentést tettek, azonban a rendőrök nem vették kézbe az ügyet azonnal. Dolgozunk azon, hogy kiderítsük, miért történt ez. Azóta felvettük a kapcsolatot az áldozattal, és igyekszünk naprakészen tájékoztatni őt a nyomozás menetéről. Az érintett férfi felkutatása folyamatban van"

- közölték.

Fotó: Twitter

A támadás látszólag teljesen ok nélkül történt, ami mindannyiunkat megdöbentett. Azonnal jelentettük az esetet rendőrségen, és azóta is támogatjuk kollégánkat. Természetesen mi is elfogadhatatlannak tartjuk az ilyen viselkedést, kollégáink és ügyfeleink biztonsága kiemelten fontos számunkra"

- mondta a Nando's szóvivője a Mirrornak. 

A Mirror a megjelenéskor nem tudta megerősíteni a bejegyzésben megfogalmazott állítások valódiságát, ezért meg fogja keresni azt a nőt is, aki azt állítja magáról, hogy ő a videóban szereplő alkalmazott, hogy megjegyzést fűzzön hozzá. 

A HSE, azaz Egészségügyi és Biztonsági Igazgatóság szerint 

2022 és 2023 között 649 000 munkahelyi támadás történt Angliában és Walesben. Ezek közül 288 000-et testi sértésként jegyeztek fel, a többi esetet fenyegetésnek minősítették.

A bántalmazásottak 28%-a kisebb, zúzódással vagy szem körüli ütésnyomokkal járó sérüléseket szenvedett, az áldozatok 6%-a súlyos súzódásokat, 3%-a vágásos sérüléseket, 8%-uk pedig egyéb sérüléseket szenvedett, többek között szúrt seb, csonttörés, orrvérzés, orrtörés, ám olyan áldozat is volt, akinek a foga tört ki, agyrázkódást kapott, elvesztette az eszméletét. belső sérüléseket, arc-vagy fejsérüléseket szenvedett.

Nálunk is történt már hasonló eset: két évvel ezelőtt egy férfi rátámadt a pultosra, a biztonsági őrre, és egy nőre egy tatabányai büfében, tavaly pedig Kiskunfélegyházán úgy megvertek egy kocsmárost, hogy vérző sérüléseket szenvedett, ezután pedig a támadó ki is rabolta a kasszát.

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!