A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ezt az egészen furcsa és váratlan ajándékot küldte Putyin Észak-Koreának

Vágólapra másolva!
Oroszország több száz kecskét küldött Észak-Koreának, miután Moszkva és Phenjan széles körű megállapodást kötött, amely többek között az oktatás, a mezőgazdaság és a turizmus területére terjed ki.
Vágólapra másolva!

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető júniusi csúcstalálkozója után, amelyen a nemzetközi együttműködésről tárgyaltak, Moszkva ajándékot szállított Phenjanba. 

Oroszország 447 kecskét küldött az észak-koreai Rason városába

 - közölte a mezőgazdasági biztonsági felügyelet sajtóközleményében. Az oroszországi Leningrádi területről exportált kecskék jelentik az első szállítmányt, amelyet Oroszország Észak-Koreába szállított. A kecskék tejtermékekkel fogják ellátni a helyi gyerekeket, hogy enyhítsék az észak-koreai élelmiszerhiányt, amelyet elsősorban a kormány politikája okoz, a helyzet pedig a Covid-19 világjárvány idején tovább romlott. 

A Human Rights Watch szerint Észak-Koreában a 25,9 millió emberből 10,7 millió alultáplált, és a gyerekek 18 százalékának növekedési és fejlődési zavarai vannak a krónikus alultápláltság miatt - írja a Politico.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!