Quentin Tarantino megfejtette, hogy miért nem ad interjúkat Kamala Harris

Vágólapra másolva!
A Ponyvaregény című film rendezője lett az első olyan demokrata szavazó, aki nagy nyilvánosság előtt kijelentette, hogy az alelnök azért nem ad interjút a még vele rokonszenvező médiának sem, mert csak ártana az esélyein az elnökválasztásra.
Vágólapra másolva!

A Breitbart közölte, hogy amióta Kamala Harris átvette Joe Biden helyét az elnökjelölti pozícióban, azóta folyamatosan bujkál a sajtó elől és nem hajlandó interjúkat adni vagy sajtótájékoztatókat tartani. Nyilvánvalóan attól tart a kampánystábja, hogy az elnökjelölt olyan kérdéseket kapna az infláció és az illegális migráció témájában, amelyekre nem tudna érdemi magyarázatot adni. 

Egy podcastbeszélgetés során Quentin Tarantino filmrendező kijelentette, hogy ugyan nem tartja nagyra Harris politikai képességeit, mégis rá fog szavazni a novemberi választás során. Arra a kérdésre, hogy a politikus miért nem ad lehetőséget a sajtónak, hogy feltehesse neki a kérdéseiket, azt válaszolta, hogy 

a demokraták azt a célt tűzték ki, hogy bármi áron megnyerjék a választást, nem számít az, hogy a médiától való távolmaradás milyen visszhangot kap. 

Beszélgetőpartnere, Bill Maher az állításával nem értett egyet, szerinte fontos lenne, hogy Kamala Harris meg tudja szólítani azokat a szavazókat is, akik "középen vannak", tehát "ideológiailag egyik oldal sem ejtett foglyul". 

Erre Tarantino azt mondta: "Én k*rvára rá fogok szavazni, mindegy, hogy mit mond egy k******tt hülye interjúban"

Ahogy korábban megírtuk, egy júliusi felmérésből az olvasható ki, hogy Donald Trumpot tartják a választók az elnökválasztás legnagyobb esélyesének. Az ABC televízió szerint Donald Trump a 37 elvégzett felmérés átlagában jóval Kamala Harris előtt áll. Trump átlagos támogatottsága 46 százalék, míg a mostani alelnöké csak 42 százalék. Mint a Washington Post rámutatott, a Biden-Trump-vita után készült tizenegy felmérés átlaga alapján Trump 1,5 ponttal vezetett Harrisszel szemben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!