A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Szeptemberben vitázik Donald Trump Kamala Harrisszel

TRUMP, Donald
Donald Trump
Fotó: MTI/EPA/Justin Lane
Vágólapra másolva!
Miután Joe Bidennek és a Demokrata Pártnak katasztrofálisan sikerült az első elnöki televíziós vita, ezért lecserélték Joe Bident, és a demokrata elnökjelölt, Kamala Harris jelenlegi alelnök lesz. Emiatt természetesen új vitára van szükség. Trump most bejelentette, hogy elfogadta a Fox News felkérését a Kamala Harrisszel való vitára. A vitát várhatóan szeptemberben rendezik meg Pennsylvania államban.
Vágólapra másolva!

Donald Trump, egykori amerikai elnök és a Republikánus párt jelenlegi elnökjelöltje pénteken este bejelentette, hogy elfogadja a Fox News felkérését a Kamala Harris alelnökkel tartandó vitába, amit a Fox News rendez meg. 

Donald Trump
Donald Trump
Fotó: MTI

A részletekről annyit lehet tudni a Fox News beszámolója alapján, hogy a vitát szeptember 4-én tartanák Pennsylvaniában, bár az esemény helyszínét még nem határozták meg. Trump elnök arról is szólt, hogy Biden ellen a második vitát az ABC News nevű hírcsatornán tartották volna.

A volt elnök azt is megjegyezte, hogy az ABC News hírcsatorna egy korábban, Biden elnök ellen tervezett vitáját, mielőtt felfüggesztette volna újraválasztási kampányát, lemondták, arra hivatkozva, hogy pert indított az említett csatorna és annak egyik műsorvezetője, George Stephanopoulos ellen.

Megállapodtam a Fox Newsszal, hogy szeptember 4-én, szerdán vitázom Kamala Harrisszel A vitát korábban az ABC Sleepy Joe Biden ellen terveztük, de a vita megszűnt, mivel Biden már nem vesz részt benne, én pedig perben állok az ABC Networkkel és George Slopadopoulosszal, ami összeférhetetlenséget okoz

– írta Trump a Truth Social nevű közösségimédia-platformján.

kamalaharris
Kamala Harris, Joe Biden alelnöke, a Demokrata elnökjelölt
Fotó: AFP 

A vita moderátorai a Fox News műsorvezetői, Bret Baier és Martha MacCallum lesznek. A vita szabályai hasonlóak lesznek a CNN június 27-i, Biden elleni vitájának szabályaihoz, de a CNN-vitával ellentétben, amelyen nem volt közönség, a Fox News vitáján lesznek nézők.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!