A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szerelmet keres a börtönben a nő, aki meggyilkolta két kislányát

Vágólapra másolva!
Három évvel ezelőtt végzett két kislányával egy nő, akit csaknem egy óra alatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélek. Miközben a büntetését tölti, regisztrált egy oldalra, ahol bárki írhat levelet a fogvatartottaknak. A nő azt reméli, hogy a rácsok mögött rátalál a szerelem. A célja eléréséhez pedig mindre képes, még hazudni is. Ugyanis a nő az oldalon teljesen más emberkén tünteti fel magát, mint amilyen valójában.
Vágólapra másolva!

A 33 éves Madison McDonald 2021 áprilisában nyugtatót adott, az egy és a hatéves kislányának, majd megfojtotta őket. Ezután besétált a rendőrségre, és mindent elmondott.

Állítólag azt állította, hogy bármit megtett volna azért, hogy a lányait ne bántsák.

Fotó: Irving Police Department

Később kiderült, a lányait senki nem akarta bántani. Emiatt pedig a tárgyaláson a nő ügyvédje azzal próbált enyhébb ítélete elérni, hogy azt állította, a nő bolond.

A bíróságnak, Julie Kidd a nő anyja, elmondta, hogy lányánál korábban bipoláris zavart és skizofréniát diagnosztizáltak.

Azonban ez sem volt elég ahhoz, hogy Julie megússza az életfogytiglani börtönbünt, amiről a bíróság csupán egy óra alatt döntött.

Mindeközben Madison végig ártatlannak vallotta magát, és azt próbálta elhitetni az esküdtszékkel, hogy ő valóban őrült.

Fotó: Dallas County Jail

A gyilkos anya most a büntetését tölti, a feltételes szabadlábra helyezése nélkül. A rácsok mögött pedig azzal tölti az idejét, hogy párt keres magának. Ezért regisztrált is egy levelezőtársnak nevezett oldalon, amit két barát hozott létre, hogy segítsen megváltoztatni a börtönben lévő emberek életét.

Az egyik alapító egy Sigrid nevű nő, aki maga kezdett leveleket küldeni egy gyilkosnak, miután pedig beleszeretett a férfiba, Franciaországból Floridába költözött, hogy közelebb legyen az Union börtönhöz.

A férfi, akibe szerelmes lett, Alan Wade volt. 

A gyilkost halálra ítélték, mert 2005-ben kirabolt, elrabolt, egy nyugdíjas házaspárt, akiket végül bűntársával együtt, élve eltemetett.

Később pedig a nő meglátogatta a férfit, majd született egy közös gyerekük is. A nő családja nem fogadta el ezt a kapcsolatot, de Sigrid nem foglalkozott ezzel, sőt még több halára ítélttel kezdett beszélgetni.

Elkezdtem írni a halálsoron lévőknek, mert elleneztem a halálbüntetést. Hiszek a második esélyben, és a rehabilitációban

- mondta a DailyStarnak.

Madison is hasonló szerelmet keres az oldalon, ahol azt írja magáról, hogy

energikusnak tartom magam, egy finom és érzékeny nőnek, de a családom szerint kritikus és válogatós is tudok lenni.

Majd így folytatja:

intelligensnek és találékonynak is tartom magam. Mindig nagyszerű hallgatóság voltam, emiatt az emberek úgy gondolják, hogy tanácsadónak kellett volna lennem.

- írja magáról.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!