Túl hangos a szomszédos teniszklub, ezért nem tudja eladni luxusházát egy nő

pickleball,Massachusetts
Fotó: X
Vágólapra másolva!
Egy nő azt állítja, hogy nyolc hónapja nem sikerül eladnia a körülbelül 350 millió forintot érő, a Cape Cod félszigeten található otthonát egy pickleball klub új pályája miatt.
Vágólapra másolva!

Egy pickleball klub új pályája miatt nem tudja eladni a a körülbelül 350 millió forintot érő Cape Cod-i házát egy nő - írja a New York Post

Judith Ann Roan Comeau azt mondja, hogy miután meghirdette az otthonát, arra számított, hogy 30 napon belül eladják, mint a többi hasonló árú házat a környéken, de meglepődve tapasztalta, hogy több mint fél évvel később még mindig a piacon van.

Gyönyörű a kilátás az öbölre, csodálatos a kertünk és nagyon közel vagyunk a strandhoz

- mondta Comeau a Boston.com-nak. "Valami baj történt" - tette hozzá. A három hálószobás, három fürdőszobás ingatlant több mint 1 millió dollárért hirdette meg, de az ingatlanközvetítő augusztus 10-én kénytelen volt eltávolítani a bejegyzést.

Comeau a közelben található Sagamore Beach Colony Club, egy 100 éves privát teniszklub új pályáira panaszkodott,

 azt mondja, a sportolók miatt nem lehet eladni az ingatlant. Létrejött egy Facebook-csoport, aminek célja, hogy összekösse azokat a családokat, akik a pickleball pályák zajának problémájával küzdenek. 

Volt, aki másodszorra nézte meg a házat, de minden alkalommal játszott valaki a pályákon,

 és ez így van a nap bármely szakában. A nő úgy vásárolta meg a házát, hogy tudta, hogy a klub a közelben van, de korábban soha nem volt problémája. Most azonban van, hogy 16-an játszanak egyszerre. 

Figyeltem a pályákat, elzavartam azokat a gyerekeket, akik késő este a pályákon voltak.

 "Most 16 ember játszhat egyszerre” – mondta. Hozzátette, hogy senki nem tett semmit annak ellenére, hogy négy éve jelezték a problémát, süket fülekre találtak. Azt találta ki, hogy 

hangosan hallgat zenét otthon, ez pedig a játékosoknak nem tetszik, sokszor bekopognak hozzá.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, felkerült az ingatlanpiacra egy tengeröböl partján fekvő modern skót családi ház, ahonnan lenyügöző a panoráma Skócia legszebb várára, a legendás Eilean Donan várra. Ez egyben az ország legtöbbet fotózott vára is, ami több útikönyvben, képeslapokon és dokumentumfilmben is szerepel.

985.000 fontért pedig eladó a Dél-Lanarkshire egykori virágzó vásárvárosban felépített öt hálószobás Loaningdale Ház. Az ingatlan a 19. század közepén épült, és már messziről jól beazonosítható kimagasló kastélytornyáról. Valamikor szabadtéri oktatási központként használták, de az elmúlt években jelentős felújítási munkálatokon ment keresztül, de arra ügyeltek, hogy különleges báját érintetlenül hagyják.

Az Origo Ingatlanbazár rovatában több igazán rendkívüli házat is bemutattunk már, ezek közé tartozik a Nagy Gatsby regény ihlette kastély, Elvis Presley egykori otthona, egy Pulitzer-díjas ház, és egy a Szürke 50 árnyalata sztárjának otthona.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!