A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Meglepő, kinek ad interjút Trump a jövő hétfőn

Donald Trump
Fotó: SEAN RAYFORD / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Vágólapra másolva!
Elon Musk készít ajd interjút Donald Trumppal jövő hétfőn.
Vágólapra másolva!

Donald Trump republikánus elnökjelölt bejelentette, hogy hétfőn interjút ad Elon Musknak. A milliárdos vállalkozó kérdezi majd a volt elnököt, aki visszatérne a Fehér Házba.

Hétfő este nagyinterjúm lesz Elon Muskkal

 – írta a volt amerikai elnök a Truth Social közösségi oldalon.

Trump bejelentése alig néhány nappal azután érkezett, hogy Mar-a-Lagó-i rezidenciáján vendégül látta az internetes influenszert, Adin Rosst.

Mikor lesz az elnökjelölti vita?

Donald Trump, a republikánusok elnökjelöltje múlt pénteken Truth Social-oldalán jelezte, hogy új időpontot akar, szeptember 4-ét, valamint módosított helyszínt és lebonyolítást. Válaszul Kamala Harris szombaton azt közölte, hogy ő a Joe Biden elnökjelöltségét feltételezve megbeszélt szeptember 10-ei vitára készül. A korábbi elnök és republikánus elnökjelölt közlése szerint szeptember 4-én a Fox News hírtelevízió adna teret a disputának, amelyet Pennsylvania államban, egy csarnokban, közönség előtt tartanának. Megfogalmazása szerint ez az egyedüli mód arra, hogy részt vegyen a második elnökjelölti vitán.
   

TRUMP, Donald
Fotó: MTI/EPA/Justin Lane / MTI/EPA/Justin Lane

Donald Trump azzal érvelt, hogy az ABC országos televízióval szeptember 10-ére tervezett elnökjelölti vita másik szereplője Joe Biden lett volna, a feltételeket a Biden-kampánycsapattal egyeztették. A republikánus elnökjelölt emellett egy jogvitára hivatkozott az ABC csatornával, és annak egyik műsorvezetőjével, George Stephanopoulosszal. Kamala Harris az X közösségi oldalon közzétett válaszában azt írta, hogy ő szeptember 10-én lesz ott azon a vitán, amelynek megtartásába Donald Trump is beleegyezett korábban. Reményét fejezte ki, hogy ellenfele szintén megjelenik majd.
 
Az amerikai elnökválasztási kampány első televíziós vitáját június 27-én tartották Donald Trump és Joe Biden között a CNN hírtelevízió stúdiójában. Joe Biden ott mutatott teljesítménye után indult a demokrata párton belül vita, amely odáig vezetett, hogy július 21-én bejelentette visszalépését a demokrata párti elnökjelöltségtől.

Donald Trump és Joe Biden, valamint választási kampányuk illetékesei tavasszal állapodtak meg a két vita feltételeiről, amelyek szerint a második szeptember 10-én az ABC televízió stúdiójában lenne, a demokraták igénye a demokraták igénye szerint közönség nélkül.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!