A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Több tucat brit turista lekéste a hazainduló repülőjáratot

Vágólapra másolva!
Több tucat utas, aki vissza akart repülni az Egyesült Királyságba, lekéste a járatát, miután a spanyol hatóságok útlevélellenőrzése komoly fennakadást okozott.
Vágólapra másolva!

A spanyolországi repülőtereken az útlevél-ellenőrzések komoly fennakadásokat okoznak. Több mint 30 utas számolt be arról, hogy a Lanzarote Arrecife repülőtéren július 31-én lekésték a járatot, miután nem jutottak át időben a biztonsági ellenőrzésen.

Egy nő azt állította, hogy ő és "30 másik ember" lekéste a járatát, miután "túl sokáig tartott" a biztonsági ellenőrzéseken való átjutás. 

A magát megnevezni nem kívánó brit azt állította, hogy a Ryanair ezután körülbelül 90 percet töltött azzal, hogy a járatot lekéső emeberek csomagjait leszedjék a gépről, ami a járat késéséhez vezetett. Egy elégedetlen utas hozzátette: 

Azt mondták nekünk, hogy a kapu zárva van. A családoknak nem adtak ételt, nem ajánlottak másik járatot vagy szállást. Egy nőnek meg kellett várnia, hogy a férjét és a lányát leszállítsák a repülőgépről, mivel a másik gyerekükkel maradt, és nem volt nála pénz.

A Ryanair ragaszkodott ahhoz, hogy az útlevél-ellenőrzés miatt volt fennakadás a járat indulásával kapcsolatban és egyetértett a döntéssel, hogy nem engedték felszállni a késő utasokat - írja az Express.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, van mód arra, hogy a hasonló váratlan helyzetekre felkészüljünk, ha repülővel utazunk.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!