Tűsarkúval vakítottak meg egy nőt Liverpoolban

Vágólapra másolva!
Egy Liverpoolban élő nő a nővérével ment el szórakozni az egyik este, amikor összevesztek egy párral, mert a férfi az utcán vizelt. A nők összevesztek majd verekedni kezdtek, a nő pedig a tűsarkújával úgy megverte a férfi párját, hogy megvakult.
Vágólapra másolva!

A fiatal anya, Ellie Brown tavaly márciusban ment el szórakozni a nővérével Liverpoolban. A hajnali órákban összetalálkoztak az utcán Sylwia Lukowskával és a barátjával, Dominic Benettel. A férfi éppen az utcán vizelt, ezért a nő nővére beszólt nekik. Vitatkozni kezdtek egymással, ami odáig fajult, hogy a nők összeverekedtek. 

A férfi próbálta megállítani őket, azonban Ellie Brown úgy megütötte Sylwiát a szemén a tűsarkújával, hogy a nő megvakult. 

Az eset után Ellie Brown letartóztatták. Bevallása szerint sokat ivott és marihuánát is szívott, ezért nem emlékszik a történtekre. Amikor megmutatták neki a térfigyelőkamerák felvételeit azt mondta, hogy rosszul érzi magát attól, amit lát, főleg azért, mert anyaként nagyon nem szép dolog az, amit tett. Amikor képeket mutattak neki a megvert Sylwiáról úgy nyilatkozott, hogy szörnyűek a képek, és azt kérte, hogy ne mutassák meg neki még egyszer. 

A megvakított nő több mint három hónapig volt kórházban, többször is megműtötték. Az orvosok szerint soha nem fog újra látni a jobb szemével.

 A nő az eset óta dolgozni sem tudott. 

Ellie Brownt végül 5 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság – írja a Mirror

Korábban megírtuk, hogy a hírhedt bűnöző, akinek a homlokára a "BEAST" (vadállat) felirat van tetoválva ismét a bíróság elé keleltt állnia májusban. Több új vádponttal kellett szembe néznie, többek között testi sértéssel vádolták, valamint kábítószerrel és lőfegyverrel való visszaéléssel.

Nem rég arról írtunk, hogy egy férfi június 8-án reggel várta a rendelését a gyorsétterem ételkiadó ablakánál, amikor belekötött a mellette várakozó két másik férfiba. Arra próbálta rávenni őket, hogy neki is vegyenek hamburgert. Amikor a két férfi ezt nem tette meg, az egyiküket megütötte. Amikor meglátta, hogy a másik hívja a rendőrséget, kiverte a kezéből a telefont, lefejelte és megpofozta. 

Áprilisban arról számoltunk be, hogy brutális utcai verekedés tört ki Galacon. A hírek szerint 13 lány támadt rá két másikra. A verekedésben ketten megsérültek. A hírek szerint a vita a közösségi médiában kezdődött: állítólag egy fiú uszította a támadókat a két lányra, miután azok összeveszett a barátnőjével. Az áldozatok később azt mondták, nem ismerik a támadókat, akik 13 és 16 év közöttiek lehettek.

Januárban pedig arról írtunk, hogy halálos verekedés volt egy Thököly úti presszó előtt. Két férfi vitatkozni kezdett egymással, majd a presszóban dolgozók távozásra szólították fel őket, azonban a két férfi az utcán folytatta a veszekedést, ami hamar elfajult. Az egyik férfi az útra lökte a másikat, akit ezután egy arra járó autó elütött. A férfinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy a helyszínen meghalt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!