A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
13:10BirkózásAleksandr Komarov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Játékkonzol miatt verte meg brutálisan a tanárát egy amerikai diák

Vágólapra másolva!
A most 18 éves diák azért veszett össze a tanárával, mert az nem engedte neki, hogy az órák közben a Nintendójával játsszon. Ezek után a folyóson a nagy termetű diák rátámadt a tanárnőre, akinek rátaposott az arcára, majd azok után is többször megütötte a fején, hogy már elájult. A bíróság most elítélte a fiút.
Vágólapra másolva!

Tavaly februárban, az akkor még 17 éves, autista Brendan Depa azért lett dühös az egyik tanárára, Joan Naydich-ra, mert a nő nem engedte neki, hogy tanórák, foglalkozások közben a Nintendo Switchén játszon. Ezek után a fiú a floridai gimnázium egy folyosóján rátámadt a tanárnőre, aki éppen egy ajtóból fordult vissza.

 Gyorsan leterítette a nőt, majd megtaposta a fejét, aki ettől elájult. A fiút azonban ez nem zavarta, tovább ütötte a fejét és a testét is.

 Ahhoz, hogy a fiút megállítsák, több diáknak és tanárnak is segíteni kellett, csak együtt tudták megállítani. 

A nőnek több bordája is eltört, zúzódásos sérülései lettek, és az érékszervei, többek között a látása sem jött teljesen rendbe a támadás óta. 

Joan Naydich a támadás után azt mondta, hogy az utolsó emléke az, hogy megfogja az ajtó kilincsét, majd hátrafordul. A következő, amire emlékszik az az, hogy a kórházban fekszik, a családja pedig ott van körülötte. 

Bevallása szerint a támadás óta szorong és PTSD-je van, és nem múlott sokon, hogy mindenét elveszítse. 

A bíróság végül 5 év börtönbüntetésre ítélte a fiút, majd ezek után még 15 évig próbaidőn lesz. A mostoha anyja szerint Brendannek segítségre és kezelésekre van szüksége a betegsége miatt, nem pedig börtönbüntetésre. Azt is megpróbálták elérni, hogy ne nagykorúként kezelje a bíróság, azonban ez sem sikerült – írja a New York Post

Ahogy korábban megírtuk, az észak-karolinai Parkland középiskolában egy diák óra közben összeveszett az egyik tanárával, majd többször is megütötte a nőt, aki végig egy székben ült. A második ütés akkora volt, hogy a tanárról a szemüvege is leesett.

Tavaly januárban a Virginia államban lévő Newport News-i iskola egyik pedagógusát életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, miután egy 6 éves gyerek, a saját tanítványa rálőtt a helyi rendőrség tájékoztatása szerint.

Egy fiú pedig egy tanársegédet vert meg brutálisan Floridában. Michiganben egy tanárnőt székkel ütöttek le óra közben. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!