A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szörnyethalt a kislány, aki kizuhant a kilencedik emeletről

Vágólapra másolva!
Kizuhant egy társasház kilencedik emeletéről egy egyéves kislány Déván. Az orvosok hiába küzdöttek az életéért, a gyermek a kórházban belehalt sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

Az orvosok két órán át próbálták újraéleszteni a kicsit, de nem jártak sikerrel.

A rendőrség szerint a baleset a szülők figyelmetlensége miatt történt.

Eljárást indítottak az ügyben - számolt be róla a Maszol.

Tragédia. ⚫ #Maszol #baleset #kiskorú #zuhanás #gyermek

Posted by Maszol.ro on Monday, August 12, 2024

A múlt hónapban arról is írtunk, hogy egy 11 éves kislány meghalt, miután leesett a hetedik emeleti erkélyről egy szállodában, ahol a családjával tartózkodott, miközben a spanyolországi Mallorca szigetén nyaralt.

Egy brit turista is meghalt, miután fejjel előre a földre zuhant, miközben megpróbált lemászni egy szálloda erkélyéről a görögországi Zante szigetén a hónap elején. Kizuhant egy szálloda ablakából és szörnyethalt egy egyéves kisfiú is. Az egész minnesotai közösség gyászolta a kisgyermeket.

Júniusban arról is beszámoltunk, hogy egy fiatal nő leesett egy futópadról a konditeremben, majd kizuhant az épület harmadik emeleti ablakából az indonéziai Pontianakban. A nő belehalt sérüléseibe. Biztonsági kamerák felvételei örökítették meg a pillanatot, amint a nő megbotlott a futógépen, majd kiesett a nyitott ablakon. A hölgy megpróbált megkapaszkodni, de nem sikerült neki. Az áldozat barátjával és testvérével ment a terembe és mindössze 30 perce edzett, amikor megtörtént a baj.

A várakozók mentették meg egy férfi életét Indiában, aki majdnem lezuhant egy erkélyről. Többen várakoztak egy erkélyen, nekidőlve a korlátnak, amikor az egyik férfi váratlanul elájult, majd háttal átbukott a korláton. A mellette álló férfi azonban még időben meg tudja ragadni a lábát, megmentve őt a zuhanástól. Ezután többen is odasietnek, hogy segítsenek, és visszahúzzák az erkélyre a férfit.

Játék közben kizuhant az erkélyről és szörnyethalt egy kislány Angliában is februárban. A kislány egy másik gyerekkel játszott a társasház erkélyén, amikor megtörtént a tragédia. A 8 éves kislány több emeletet zuhant.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!