A rákbeteg Katalin hercegné újra munkába áll

Vágólapra másolva!
Katalin walesi hercegné a Center for Early Childhood jótékonysági szervezetnél tartott találkozót a windsori kastélyban, miután egy nemrégiben készült videóban megerősítette, hogy befejezte a kemoterápiás kezelését, és visszatér dolgozni, könnyebb feladatokat ellátni.
Vágólapra másolva!

A palota nem adott ki képeket a találkozóról, és nem osztott meg konkrét részleteket a megbeszéltekről. A múlt héten megerősítették, hogy a hercegnő a kemoterápiát követően újra elkezdett dolgozni, miután az év elején rákot diagnosztizáltak nála.
Egy hihetetlenül személyes videóban a hercegné megerősítette, hogy befejezte a megelőző kemoterápiát, de a hangsúlyt továbbra is a felépülésre helyezi:
Így fogalmazott: 

Bár befejeztem a kemoterápiát, a gyógyuláshoz és a teljes felépüléshez vezető utam hosszú." (...) „Alig várom azonban, hogy újra munkába álljak, és vállaljak még néhány nyilvános szereplést az elkövetkező hónapokban, amikor csak tehetem”.

A palota beszámolói alapján a hercegnő egyelőre valószínűleg csak „könnyebb feladatokat lát el, és az év végéig csak néhány nyilvános eseményen vesz részt - írja a Sky News.

Katalin hercegné március 22-én, egy videónyilatkozatban jelentette be, hogy rákos. A hír az egész világot megdöbbentette. Habár a Kensington-palota több közleményben is beszámolt Katalin aktuális állapotáról, a mai napig nem derült ki, hogy milyen típusú rákkal küzd.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!