Annyira részeg volt az anyja, hogy belehalt a 2 éves kislány

Vágólapra másolva!
Egy arizonai nő részegen vezette autóját, mikor neki csapódott két autónak. A balesetet az anya túlélte, de a mellet utazó kétéves kislánya meghalt. A nőről később kiderült, hogy korábban már el akarták venni tőle a gyerekét, mivel nem foglalkozott a kislánnyal és rendszeresen bántalmazta.
Vágólapra másolva!

Tavaly augusztusban Andrea Raeann Crespin két éves kislányával utazott, mikor az  arizonai Vail közelében az Interstate-10-en belecsapódott a két szembejövő autóba. 

A baleset következtében a 2 éves kislánya, aki az első ülésen ült és nem volt bekötve, meghalt. 

A másik két autóban utazó két gyerek, egy 1 éves és egy 7 hónapos, sértetlenül megúszta a balesetet. Emellett pedig a többi utas is sértetlenül kiszállt a kocsiból. 

Crespint eredetileg másodfokú gyilkossággal vádolták, de a vádakat csökkentették, mivel a nő beismerte bűnösségét és azt, hogy részegen vezette az autót. 

Crespin véralkohol szintje 0,279 volt, ami a rendőrség szerint több mint a háromszorosa a megengedett értéknek. 

Szeptember 23-án Andrea Raeann Crespint 12, illetve 10 évre ítélték. Ezeket egymás után kell letöltenie, sőt további négy hónap börtönbüntetést kapott súlyos ittas vezetésért. 

Az arizonai gyermekvédelmi hivatal közleményéből az is kiderült, hogy 2020 júliusában kaptak egy jelentést a nőről és a kislány apjáról, miszerint a pár elhanyagolta és bántalmazta a gyerekét és a szülők között pedig többször volt olyan eset, ami családon belüli erőszaknak számít. Ezeknél pedig mindig ott volt a 2 éves kislányuk is. Emiatt eljárás indult a pár ellen, amit később megszüntettek. - írja a Bors.

Szintén Arizónában, súlyos balesetet okozott egy részeg sofőr, amikor terepjárójával belehajtott szombat este egy zsúfolt arizonai kocsmába. Rongybabaként repültek a vendégek szombat este egy arizonai klubban, miután egy részeg sofőr nagy sebességgel az épületbe csapódott. Harminc ember került kisebb-nagyobb sérülésekkel kórházba. A New York Post rendőrségi adatokra hivatkozva azt írta, tíz embert a helyi kórházakba szállítottak, míg további 15 vendéget a helyszínen kezeltek. A 73 éves Thomas Edward Kaint 12 vádpontban súlyos testi sértés, 17 vádpontban veszélyeztetés és könnyű fokú alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt marasztalták el - közölte a rendőrség.

Az ittas vezetés idehaza is adott munkát a rendőrségnek,  egy részeg sofőr a fővárosi Teleki téren okozott balesetet, majd menekült el, de volt olyan eset is, amikor két órán belül kétszer kaptak el a rendőrök egy részeg sofőrt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!