Meghalt egy 4 éves kislány, akit a forró, 54 fokos autóban hagytak a szülei

Vágólapra másolva!
Esélye sem volt túlélni szülei gondatlanságát egy négyéves kislánynak. A gyereket egész egyszerűen a kocsiban felejtették, miközben ők a parkban voltak. Egy idő után keresni kezdték, mert nem találták. A kocsiban találtak rá, holtan.
Vágólapra másolva!

Szeptember 8-án, vasárnap délután 2 óra körül egy arizonai család autóval elment egy közeli parkhoz. 

Miután a család kiszállt az autóból, órákig nem mentek vissza kocsihoz, csak miután feltűnt nekik, hogy a 4 éves kislányukat órák óta nem látták. 

Délután 5 órakor, amikor visszamentek a kocsihoz, észrevették, hogy a gyereküket az autóban felejtették. A gyerek az 56 fokos autóból nem tudott kiszabadulni. A szülei azonnal hívták a mentőket, de a gyors orvosi segítség ellenére nem sikerült megmenteni a gyerek életét.

Az ilyen hívások minden érintett számára nehezek. Senki nem akar ilyen híreket hallani. 

- nyilatkozta Carissa Planalp, a Buckeye-i rendőrség lakossági információs tisztje.

A nyomozók a tragikus eset után kihallatták a családot, a Mirror információi szerint egyik szülőt sem tartóztatták le. 

A Kids and Car Safety adatai idén Arizonában ez volt a harmadik ilyen eset, mikor figyelmetlen szülők a forró autóban hagyták a gyereküket.

autóban hagyott gyerek
A kép illusztráció!
Fotó:  Shutterstock

Márciusban egy négyéves kislány meghalt, miután az apja az autóban hagyta. A négyéves Izzi Gil de Oliveirát óvodába kellett volna vinni, de apja még azt is elfelejtette, hogy lánya a kocsiban van. A kislányt holtan találták a kocsiban. A lány apja önként feladta magát a rendőrségen. Azt mondta, egyszerűen elfelejtette, hogy a lánya a kocsiban maradt. 

Egy 37 éves német férfi tavaly június 21-én a kocsijában hagyta a mindössze 18 hónapos gyermekét a közel harminc fokos kánikulában Gießen városában. Az apa délután ért vissza az autójához, de a gyerek ekkor már halott volt. 

A felforrósodott autó miatti balesetekről az Origo is több alkalommal írt, Nyíregyházán egy kétéves kislányt mentettek meg a rendőrök, Veszprémben ugyancsak a rendőrök mentettek meg egy gyereket, akit a szülei egy üzlet előtt hagytak az autóban. 

Az egyik legmegrázóbb eset talán az volt, amikor 2022-ben egy gyermekeket szállító buszban felejtettek egy négyéves tomajmonostori kislányt, aki később a kórházban meghalt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!