Csúcskategóriás bordélyházakat működtetett egy massachusettsi nő

Vágólapra másolva!
Azzal vádolnak egy massachussetsi nőt, hogy magas színvonalú bordélyházhálózatot üzemeltetett gazdag és prominens ügyfelek részére. A gyanúsított pénteken jelenik meg a bíróságon, korábban bűnösnek vallotta magát, ezt szeretné megváltoztatni a pénteki tárgyaláson.
Vágólapra másolva!

A bírósági dokumentumok szerint egy massachusettsi nőt azzal vádolnak, hogy az államban és Washington külvárosában gazdag és prominens ügyfelek részére egy csúcskategóriás bordélyhálózatot működtetett. A gyanúsított a pénteki tárgyaláson módosítja a vallomását - írja az ABC News.

Az ügyészek szerint Han Lee-t és két másik embert az év elején prostitúcióra való toborzással, prostitúcióra kényszerítéssel és pénzmosással vádoltak meg.

Han Lee kezdetben bűnösnek vallotta magát, őrizetbe vették. Ügyvédje, Scott Lauer annyit árult el, hogy a nő a meghallgatás után továbbra is őrizetben marad. A hatóságok szerint a bordélyházak Massachusettsben és Észak-Virginiában politikusokat, cégvezetőket, katonatiszteket, ügyvédeket, professzorokat és más, jó kapcsolatokkal rendelkező ügyfeleket szolgáltak ki.

Az ügyészek nem nevezték meg egyik klienst sem, és nem is emeltek vádat ellenük.

Josh Levy, a massachusettsi amerikai ügyész azt mondta, hogy az ügyészek elkötelezettek amellett, hogy felelősségre vonják mindazokat, akik irányították a hálózatot, és azokat, akiknek a szolgáltatásra igényük volt. Az ügyfelek egy része a Massachusetts-i legfelsőbb bírósághoz fordult annak érdekében, hogy  nevük titokban maradjon.

A bordélyházak weboldalaikon azt hazudták, hogy professzionális meztelen fotózást vállalnak.

Az üzemeltetők több százezer dollárt kerestek a hálózaton keresztül, a férfiak ugyanis 350 dollártól 600 dollárig (minimum 120 ezer forint) terjedő díjat fizettek óránként a szolgáltatásoktól függően.

Ahogyan arról korábban az Origo beszámolt, prostitúció elősegítése miatt indult eljárás egy 29 éves, nyíregyházi nő ellen, aki bordélyházat üzemeltetett. 

A Szabolcs- Szatmár-Bereg vármegyei és a nyíregyházi rendőrök azonban lebuktatták.

A Kékfény egyik volt riporterét gázolták el az M0-s körgyűrűn tavaly, a férfi túlélte a balesetet. Berkes Bélával szemben 2023. szeptember 18-án emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, valamint kábítószer-birtoklás vétsége miatt, és börtönbüntetés kiszabását kérte rá.

Arról is írtunk, hogy meggyilkoltak három nőt egy bécsi bordélyházban, a város legszegényebb kerületében késelték őket halálra. Egy sárkeresztúri férfi pedig a saját húgát kényszerítette prostitúcióra. A lány 2022-ben költözött a fiútestvéréhez és annak családjához, a pár azonban kevésnek tartotta a nő által hazavitt keresetet, így amikor elveszítette munkahelyét, Székesfehérvárra vitték őt egy bordélyházba, ott kellett dolgoznia.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!