Két család tagjai brutálisan összeverekedtek egy kórházban

Vágólapra másolva!
Két család tagjai hevesen összeverekedtek egy kórházban, ahol a berendezéseket is tönkretették. A konfliktus az utcán kezdődött, majd a kórházban folytatódott, ahová a sebesültek és rokonaik vasvillákkal, botokkal és kardokkal felfegyverkezve érkeztek.
Vágólapra másolva!

Két család tagjai durva verekedésbe keveredtek Romániában, Bukarest közelében, majd a Pantelimon kórház sürgősségi osztályán is összecsaptak – számolt be a Maszol.ro. Az Ilfov megyei Pantelimonban két család tagjai úgy összeverekedtek, hogy többen komolyabban megsérültek. 

A konfliktus a fővárosi kórházban folytatódott, ahová a sérültek és hozzátartozóik vasvillákkal, botokkal és kardokkal érkeztek. 

A verekedők a rendőrök kiérkezése előtt elmenekültek, csak a sérültek maradtak a kórházban. A román rendőrség próbálja azonosítani a verekedés összes résztvevőjét - írja a Mandiner.

Fotó: Mandiner

Vasvillákkal, botokkal és kardokkal felfegyverkezve érkeztek. Tíz-tizenöten voltak, nagyon agresszívak, nem sikerült megállítani őket. Szerencsére az egészségügyi személyzetet nem bántalmazták, de nagyon megijedtek. Összetörték a gépeket, egy íróasztalt, egy számítógépet. Fenyegetőztek, veszekedtek, majd gyorsan elhagyták a sürgősségi betegfelvételi egységet, mert rájöttek, hogy jön a rendőrség

 – mondta a Digi24 hírtelevíziónak Fiorella Mitoiu, a Pantelimon kórház szóvivője.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy Brazíliában elvállalt egy televíziós vitát egy agresszív baloldali politikus, eltörte vitaellenfele bordáját egy székkel.

Azt is megírtuk, hogy összeverekedett a szurkolókkal egy olimpiai bajnok kosaras - videó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!