Az iskolája előtt gázolta halálra a busz a 14 éves fiút

gyász, gyertya, mécses, halál, halálhír,
Vágólapra másolva!
Felhajtott az iskola előtti járdára egy iskolabusz, aminek a sofőrje annyira pánikba esett, hogy a fék helyett a gázt nyomta meg, így halálra gázolta a 14 éves fiút.
Vágólapra másolva!

Cameron Millen 2023. február 15-én 15 órakor a sydney-i Cobbitty állambeli Macarthur anglikán iskolája előtt egy csoport diákkal állt, amikor elütötte egy busz. A buszt az 56 éves Penina Lopesi vezette, aki felvágódott a járdára és letarolta a kilencedik évfolyamos diákot - számolt be a Bors.

A sofőrt a bíróság most ítélte el, egy évet kapott és 3 évre eltiltották a vezetéstől. 

„Tekintettel arra, amit megtudtunk, szeretnénk tudni, miért engedték egy busz volánja mögé gyermekekkel, és szeretnénk tudni, miért ölte meg a legkisebb fiunkat” – mondta a fiú édesanyja. 

Nem hagyjuk abba a válaszok keresését. Lopesi asszony széttépte a családunkat, és életünk hátralévő részét azzal fogjuk tölteni, hogy összeszedjük a darabokat.

 

Mint arról már korábban beszámoltunk, Walesben egy 13 éves gyereket gázolt halálra egy részeg sofőr.

Előkerült egy felvétel, amin jól látszik, ahogy száguldozik a 19 éves Harley Whiteman nem sokkal azelőtt, hogy halálra gázolta a 13 éves Kaylan Hippsley-t a dél-walesi Hirwuanban

- számolt be róla szerdán a The Sun

A férfi részegen, bedrogozva ütötte el a fiút, akit otthagyott, és csak azután tért vissza a helyszínre, hogy két illetőt elvitt valahová. Bámészkodónak adta ki magát, és megpróbálta megakadályozni, hogy megmentsék a fiú életét az orvosok. 

Azt hiszitek, hogy érdekel engem ez a gyerek a földön? Miért nem hagyjátok a francba?

- mondta a mentősöknek.

Whiteman agresszív lett, miután többen mondták, hogy hagyja el a helyszínt, letagadta, hogy van autója. Míg a gyerek életét próbálták megmenteni, a férfi azzal fenyegetőzött, hogy megveri a férfit, aki el akarta zavarni. 

A 13 éves Kaylant egy kedves fiúnak nevezték, akinek mindig csillogott a szeme. 

Az eset február 29-én történt, a fiú hazafelé sétált a barátaival, amikor elütötte Whiteman a Ford Fiestájával.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!