Nagyot próbált hazudni, de ismét lebukott Kamala Harris alelnökjelöltje

Vágólapra másolva!
Négy nyugalmazott katonai vezető egy hétfői interjúban világossá tették, hogy Tim Walz kormányzó nem mondott igazat a katonai előéletéről. Paul Herr, a Minnesota Nemzeti Gárda nyugalmazott főtörzsőrmestere már egy „megrögzött hazudozónak” nevezte az alelnökjelöltet.
Vágólapra másolva!

Megrögzött hazudozó. Mindenről hazudik! Olyan dolgokról is hazudik, amiknek semmi értelme” 

- mondta Herr. 

Kiderült, hogy Minnesota állam kormányzója közel két évtizeden át állította azt, hogy egy „nyugalmazott főtörzsőrmester”, holott 

valójában „nyugalmazott törzsőrmester”. 

- írta meg a Breitbart. 

Herr megjegyezte, hogy Walz ezt leszámítva még más dolgokban is hazudott, példaként megemlítve, hogy a kormányzó állítása szerint vezetőedző volt, miközben csupán segédedzőként dolgozott (védelmi koordinátor), akit ittas vezetés miatt rúgtak ki. 

Ahogy arról korábban írtunk, a demokraták alelnökjelöltjét 1995. szeptember 23-án ittas vezetésért és gyorshajtásért letartóztatták, miután megállította egy nebraskai rendőr, mert 

a meghatározott 88 kilométer/óra sebességkorlátot jelentősen átlépve, 154.50 km/h sebességgel hajtott. 

A bírósági jegyzőkönyvekből kiderült, hogy miután a rendőr alkoholt érzett az akkor középiskolai tanárként dolgozó férfi leheletén, egy alkoholtesztet is elvégeztetett rajta melyen megbukott. Walznak az éjszakát rács mögött kellett eltöltenie, majd pedig beismerte, hogy ittasan vezetett. 

Paul Herr azt állította, hogy Walz azt is hazudta, hogy egy háborúban fegyvert is fogott, ezzel szemben viszont soha nem volt bevetésen harci övezetben. 

A Fox News közölte, a Nemzeti Gárda egyik nyugalmazott tagja szerint a demokrata alelnökjelölt a szolgálati utat megkerülve kérte nyugdíjazását az iraki bevetés előtt. A Magyar Nemzet arról írt, hogy Walz előzetesen tudhatott arról, hogy a csapat Irakba készül, sőt a bevetést megelőzően Walz biztosította a törzsőrmestert arról, hogy csatlakozik a zászlóaljhoz, azonban 2005 júniusában Walz anélkül lépett ki, hogy ezt közölte volna, miután egy magasabb rangú tiszt engedélyt adott neki a nyugdíjazásra. 

Ahogy az Origo is beszámolt róla, Trump kampánycsapat országos sajtótitkára Walzot liberális politikája és nézetei miatt szidta, amelyek szerintük tökéletesen kiegészítik Harris nézeteit. Karoline Leavitt közölte:

Kamala Harrishez hasonlóan Tim Walz is veszélyesen liberális és a Harris-Walz-féle kaliforniai álom minden amerikai rémálma.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!